Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gadea, criticat dur de romani pe Facebook, dupa scandalul cu Iglesias Junior

România Liberă România Liberă,
Gadea, criticat dur de romani pe Facebook, dupa scandalul cu Iglesias Junior

Mesajul pe care l-a postat pe Facebook prezentatorul emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gadea, dupa scandalul pe care l-a iscat cu interpretul Julio Iglesias Jr. , pe care l-a pus sa repete expresiile Antena 3 e aici. Jos Basescu!, a atras numeroase critici din partea romanilor. continuă pe România Liberă

Conflictele continua in PNL, dupa scandalul stenogramelor, in mai multe filiale din tara si din Capitala

Conflictele continua in PNL, dupa scandalul stenogramelor, in mai multe filiale din tara dar si din Capitala, informeaza B1 TV. Doar in sectoarele 1 si 5 s-a ajuns la o intelegere, in rest situatia este tens.

Concertul lui Julio Iglesias in Bucuresti, AMANAT, dupa scandalul cu Gadea

Concertul lui Julio Iglesias din Bucuresti, care trebuia sa aiba loc in 20 mai, a fost amanat pentru 2 iulie, informeaza organizatorii. Cauza ar fi motive tehnice, conform unui anunt postat pe site-ul de bilete Eventim. ro.

Ponta tuna pe Facebook dupa condamnarea lui Dragnea. Ce spune despre PNL

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a reactionat destul de dur la adresa Partidului National Liberal dupa condamnarea prietenului sau, Liviu Dragnea - ministrul Dezvoltarii, la 1 an de inchisoare cu suspendare pentru fraude la referendumul de demitere al presedintelui Traian Basescu din iulie 2012.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )