Libnet.ro
UNICEF

10:30

Conflictele continua in PNL, dupa scandalul stenogramelor, in mai multe filiale din tara si din Capitala

B1 B1,
Conflictele continua in PNL, dupa scandalul stenogramelor, in mai multe filiale din tara si din Capitala

Conflictele continua in PNL, dupa scandalul stenogramelor, in mai multe filiale din tara dar si din Capitala, informeaza B1 TV. Doar in sectoarele 1 si 5 s-a ajuns la o intelegere, in rest situatia este tens. continuă pe B1

Caru' cu vedete: Primele declaratii ale Corneliei Catanga dupa scandalul de la concertul lui lui Kenny Garrett; Noua Bahmu intra in actiune! A descoperit, in sfarsit, ca exista viata si dupa Prigoana; Catrinel Menghia, pe covorul rosu, la Cannes.

Celebritati casatorite cu oameni obisnuiti. De cele mai multe ori, celebritatile de la Hollywood si nu numai Hollywood) ajung sa isi puna pirostriile intre ele. Cu toate acestea, exista cateva vedete, al caror numar este in continua crestere. Ce cadou i-a facut Kanye West lui Kim Kardashian, de Ziua Mamei. Poate ca nu stiai pana acum, insa Ziua Mamei - 8 martie la noi - se sarbatoreste diferit pe glob. Multe natiuni, inclusiv Statele Unite ale Americii, celebreaza Ziua Mamei in cel de-al.

Gadea, criticat dur de romani pe Facebook, dupa scandalul cu Iglesias Junior

Mesajul pe care l-a postat pe Facebook prezentatorul emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gadea, dupa scandalul pe care l-a iscat cu interpretul Julio Iglesias Jr. , pe care l-a pus sa repete expresiile Antena 3 e aici. Jos Basescu!, a atras numeroase critici din partea romanilor.

Tarile care au castigat de cele mai multe ori Eurovision

Tarile care au castigat de cele mai multe ori Eurovision. Irlanda este tara cu cele mai multe victorii in concursul Eurovision, dupa ce a obtinut trofeul de sapte ori. in schimb, Portugalia este tara cu cea mai lunga istorie in concurs fara sa fi castigat vreodata.

Trei tineri din Hunedoara au fost arestati pentru mai multe talharii

Magistratii Judecatoriei Hunedoara au dispus arestarea preventiva a hunedorenilor Ioan Caramidar, Ovidiu Bobocel si Catalin Dumitru, retinuti dupa ce au comis mai multe talharii pe raza municipiului.

Walt Disney a reciclat mai multe scene pentru desenele animate VIDEO

Daca urmariti cu atentie desenele animate realizate de Walt Disney in urma cu aproape un secol, descoperiti ca exista scene asemanatoare in mai multe filme de acest tip. Artistul a reciclat aceste cadre pentru a salva din costuri. Iata un montaj video interesant.

Concertul lui Julio Iglesias in Bucuresti, AMANAT, dupa scandalul cu Gadea

Concertul lui Julio Iglesias din Bucuresti, care trebuia sa aiba loc in 20 mai, a fost amanat pentru 2 iulie, informeaza organizatorii. Cauza ar fi motive tehnice, conform unui anunt postat pe site-ul de bilete Eventim. ro.

Un rapper american a fost impuscat mortal: Lionel Chinx Pickens se afla in masina in momentul in care au fost trase mai multe focuri de arma asupra sa

Un rapper in varsta de 31 de ani a fost ucis, in noaptea de sambata spre duminica, dupa un spectacol in Queens, noteaza nydailynews. com. Rapper-ul Lionel Chinx Pickens plecase in jurul orei 4:00.

Elevii si studentii romani au obtinut cele mai multe medalii de aur la Infomatrix 2015

Elevii si studentii din Romania au castigat 15 medalii de aur, 30 de argint si 26 de bronz la concursul international de proiecte IT Infomatrix, organizat la Bucuresti, in perioada 14-18 mai, de catre Lumin.

Mai multe echipe din Liga 1 au fost depunctate

Comisia de Licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a hotarat depunctarea mai multor echipe din cauza neindeplinirii conditiilor financiare de participare in Liga 1.

Primul Ultramaraton din acest an a cuprins mai multe trasee din Muntii Bucegi

Primul Ultramaraton din acest an s-a desfasurat, in Bucegi, sambata si a avut doua competitii. Cel mai mare, Transilvania100k a avut o lungime de 100 km, iar Transilvania50k, o lungime de 50 km. Ambele curse au avut ca punct de start/sosire curtea Castelului Bran.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )