Libnet.ro
UNICEF

16:00

Gafa lui Liviu Pop, de Ziua Educatiei. Ministrul Educatiei, profesor de matematica, are probleme cu aritmetica

Antena3 Antena3,
Gafa lui Liviu Pop, de Ziua Educatiei. Ministrul Educatiei, profesor de matematica, are probleme cu aritmetica

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a comis o noua gafa, joi, chiar de Ziua Educatiei. intr-o videoconferinta cu inspectoratele scolare din tara, seful de la Educatie, care este si profesor de. continuă pe Antena3

Ziua si gafa lui Liviu Pop. Profesor de Matematica la baza, ministrul a aratat ca sta prost si la capitolul Aritmetica

Liviu Pop, ministrul Educatiei, a comis o noua greseala/eroare. Joi dimineata, intr-o videoconferinta cu inspectoratele scolare din tara, seful de la Educatie, care este si profesor de Matematica, a declarat ca elevii de liceu din an terminal au inceput scoala in urma cu 17-18 ani.

Violul de marti. Cum a siluit din nou Liviu Pop limba romana

Liviu Pop, ministrul Educatiei, iese din nou in evidenta prin greseli gramaticale. De data aceasta, seful de la Educatie o comite intr-o postare pe Facebook in care vorbeste despre performantele Guvernului PSD.

Ziua si gafa ministrului Educatiei: Liviu Pop, profesor de matematica, pus in incurcatura de un calcul simplu

Ziua si gafa ministrului Educatiei. Liviu Pop a iesit in evideta printr-o noua confuzie. Aflet intr-o videoconferinta cu inspectoratele scolare din tara, ministrul a declarat ca elevii de liceu di.

Ministrul Educatiei a comis-o din nou. Liviu Pop, profesor de matematica, are probleme cu aritmetica

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, asa cum ne-a obisnuit, a mai comis o gafa. De aceasta data, intr-o videoconferinta cu inspectoratele scolare din tara, a declarat ca elevii de liceu din an terminal au inceput scoala in urma cu 17-18 ani.

Liviu Pop, o noua gafa, la deschiderea anului universitar: Fiecare copil trebuie si merita sa aiba acces la studii, un viitor mai bun decat cel prezent

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a gafat din nou, luni, la deschiderea anului universitar. Pop a mers luni la Iasi, pentru a participa la deschiderea anului la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, afirmand, cu acest prilej, ca este dator cu reforma Educatiei, indiferent daca acest lucru ii place sau nu, daca starneste critici sau nu, potrivit Agerpres. Liviu Pop a spus si ca Fiecare copil trebuie si merita sa aiba acces direct la scoala, studii, un viitor mai bun decat cel prezent.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a ministrului Liviu Pop, dupa gafa un viitor mai bun decat cel prezent

Afirmatia facuta de ministrul Educatiei Liviu Pop la Iasi, cu ocazia deschiderii anului universitar, conform careia fiecare copil merita un viitor mai bun decat cel prezent si care a.

Liviu Pop iar s-a facut de ras: Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!

O noua gafa marca Liviu Genunche Pop. Ministrul Educatiei a declarat ca fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!. Afirmatia plina de substanta a.

Liviu Pop recidiveaza:Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!

Liviu Pop a facut o noua gafa de exprimare: Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!, a spus ministrul Educatiei, luni, in cadrul ceremoniei de deschidere a noului an universitar de la Universitatea Al. Cuza din Iasi.

VIDEO Liviu Pop recidiveaza:Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!

Liviu Pop a facut o noua gafa de exprimare: Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!, a spus ministrul Educatiei, luni, in cadrul ceremoniei de deschidere a noului an universitar de la Universitatea Al. Cuza din Iasi.

Liviu Pop, pus in dificultate de echipa Pe cuvant. Ce cadou a primit ministrul Educatiei de la Ana Iorga

Joi este Ziua Educatiei, iar elevii o sarbatoresc prin. absenta. Da, Ministerul Educatiei a decis ca, intr-o zi speciala cum e aceasta, copiii nu au ce cauta la scoala. Liviu Pop a primit.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )