Libnet.ro
UNICEF

07:15

Violul de marti. Cum a siluit din nou Liviu Pop limba romana

Adevărul Adevărul,
Violul de marti. Cum a siluit din nou Liviu Pop limba romana

Liviu Pop, ministrul Educatiei, iese din nou in evidenta prin greseli gramaticale. De data aceasta, seful de la Educatie o comite intr-o postare pe Facebook in care vorbeste despre performantele Guvernului PSD. continuă pe Adevărul

Ministrul Liviu Pop a gafat din nou: Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!

Liviu Pop a comis-o din nou. in cadrul ceremoniei de deschidere a noului an universitar de la Universitatea Al. Cuza din Iasi, ministrul Educatiei a tinut un discurs in stilul sau.

Liviu Pop, o noua gafa, la deschiderea anului universitar: Fiecare copil trebuie si merita sa aiba acces la studii, un viitor mai bun decat cel prezent

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a gafat din nou, luni, la deschiderea anului universitar. Pop a mers luni la Iasi, pentru a participa la deschiderea anului la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, afirmand, cu acest prilej, ca este dator cu reforma Educatiei, indiferent daca acest lucru ii place sau nu, daca starneste critici sau nu, potrivit Agerpres. Liviu Pop a spus si ca Fiecare copil trebuie si merita sa aiba acces direct la scoala, studii, un viitor mai bun decat cel prezent.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a ministrului Liviu Pop, dupa gafa un viitor mai bun decat cel prezent

Afirmatia facuta de ministrul Educatiei Liviu Pop la Iasi, cu ocazia deschiderii anului universitar, conform careia fiecare copil merita un viitor mai bun decat cel prezent si care a.

E OFICIAL! LIVIU POP, ministrul Educatiei, ANUNT DE ULTIMA ORA!

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a precizat joi ca Executivul va fi cel care va decide ca sarcina publicarii manualelor scolare sa fie asumata de catre Ministerul Educatiei Nationale, prin Editura Didactica si.

Ministrul Liviu Pop a anuntat in direct: imi dau demisia imediat

Ministrul Liviu Pop a anuntat in direct, la TVR, ca in cazul in care compendiul pentru clasa a V-a nu a ajuns la toate scolile isi da demisia. Nu, au primit si compendiul de clasa .

Liviu Pop recidiveaza:Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!

Liviu Pop a facut o noua gafa de exprimare: Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!, a spus ministrul Educatiei, luni, in cadrul ceremoniei de deschidere a noului an universitar de la Universitatea Al. Cuza din Iasi.

VIDEO Liviu Pop recidiveaza:Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!

Liviu Pop a facut o noua gafa de exprimare: Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!, a spus ministrul Educatiei, luni, in cadrul ceremoniei de deschidere a noului an universitar de la Universitatea Al. Cuza din Iasi.

Cum a fentat ministrul Educatiei, Liviu Pop, un grup de dascali protestatari la Iasi. Initial, promisese ca va discuta cu ei

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, nu a stat de vorba cu profesorii care au pichetat Prefectura Iasi in cursul zilei de 2 octombrie, nemultumiti ca actuala putere nu si-a onorat promisiunile din Programul de Guvernale.

Liviu Pop, la deschiderea anului universitar: Faceti o facultate ca sa reusiti in viata! invatati carte, ajutati Romania sa se ridice

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, a declarat luni, la Iasi, in cadrul deschiderii oficiale a anului universitar, ca invatamantul are nevoie de vorbe frumoase, dar si de.

Liviu Dragnea, din nou in fata instantei: Procesul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu, reluat de la zero (FOTO, VIDEO)

Liviu Dragnea a ajuns din nou in fata judecatorilor. Procesul in care liderul PSD este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual a fost reluat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )