Libnet.ro
UNICEF

17:30

Gafa in presa rusa: Elena Basescu, prezentata drept fiica lui Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Gafa in presa rusa: Elena Basescu, prezentata drept fiica lui Victor Ponta

O publicatie din Rusia, specializata in probleme energetice, scrie ca Elena Basescu e fiica lui Victor Ponta. Potrivit jurnalistilor de la DC News, e vorba fie de o gafa a celui care a scris articolul, fie un banc. continuă pe Antena3

Gafa de proportii in presa rusa: Elena Basescu, fiica lui Victor Ponta

Publicatia rusa Neftegaz a scris ca Elena Basescu este fiica premierului Victor Ponta. O luna mai tarziu, fiica lui Victor Ponta, l-a informat pe comisarul european Gunther Oettinger ca lucrarile la gazoduc.

Ce cadou i-a facut Elena Basescu presedintelui cu ocazia zilei de nastere.

Presedintele Traian Basescu a primit cu ocazia zilei sale de nastere un tort de ciocolata si o cana inscriptionata cu mesajul CAPITAN din partea fiicei sale Elena Basescu. Fiica cea mica a presedintelui a postat pe contul de Facebook o fotografie in care Traian Basecu sta la birou si o tine in brate pe nepotica sa, Sofia Anais. Pe birou, este un tort de ciocolata si o cana inscriptionata cu mesajul CAPITAN foto 2). Fotografia este insotita de un mesaj de felicitare pentru presedinte: La .

VIDEO. Ce cadou i-a facut Elena Basescu presedintelui cu ocazia zilei de nastere.

Presedintele Traian Basescu a primit cu ocazia zilei sale de nastere un tort de ciocolata si o cana inscriptionata cu mesajul CAPITAN din partea fiicei sale Elena Basescu. Fiica cea mica a presedintelui a postat pe contul de Facebook o fotografie in care Traian Basescu sta la birou si o tine in brate pe nepotica sa, Sofia Anais. Pe birou, este un tort de ciocolata si o cana inscriptionata cu mesajul CAPITAN foto 2). Fotografia este insotita de un mesaj de felicitare pentru presedinte: La .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )