Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gala MTV Movie Awards 2014: lista celor mai importante premii

Adevărul Adevărul,
Gala MTV Movie Awards 2014: lista celor mai importante premii

The Hunger Games: Catching Fire/Jocurile foamei: Sfidarea a castigat marele trofeu la gala MTV Movie Awards 2014, iar echipa filmului a dedicat premiul actorului Philip Hoffman, care a murit in luna februarie. Jennifer Lawrence, Mila Kunis si Jared Leto se numara si ei printre premiantii editiei din acest an. continuă pe Adevărul

Jocurile foamei, marele castigator laGala MTV Movie Awards 2014. Lista celor mai importante premii

The Hunger Games: Catching Fire/Jocurile foamei: Sfidarea a castigat marele trofeu la gala MTV Movie Awards 2014, iar echipa filmului a dedicat premiul actorului Philip Hoffman, care a murit in luna februarie. Jennifer Lawrence, Mila Kunis si Jared Leto se numara si ei printre premiantii editiei din acest an.

FOTO Jocurile foamei, marele castigator laGala MTV Movie Awards 2014. Lista celor mai importante premii

The Hunger Games: Catching Fire/Jocurile foamei: Sfidarea a castigat marele trofeu la gala MTV Movie Awards 2014, iar echipa filmului a dedicat premiul actorului Philip Hoffman, care a murit in luna februarie. Jennifer Lawrence, Mila Kunis si Jared Leto se numara si ei printre premiantii editiei din acest an.

FOTO Ostentatie, moderatie si... Grumpy Cat, la MTV Movie Awards 2014. Bine si prost imbracate pe covorul rosu

Incercand sa se evidentieze pe covorul rosu si sa fure privirile fotografilor, vedetele de la gala MTV Movie Awards 2014 au reusit sa atraga complimentele publicului, dar si sa cada in derizoriu, facand exces de zel si de culori ostentative.

Zac Efron, dezbracat pe scena MTV Movie Awards! Vezi aici lista castigatorilor!

Zac Efron a castigat premiul MTV Movie Award pentru Best Shirtless Performance datorita rolului din filmul That Akward Moment. Pentru a demonstra ca a meritat premiul, Zac a acceptat sa fie dezbracat la bustul gol de Rita Ora.

Premiile MTV Movie 2014: Grumpy Cat, omagiu adus lui Paul Walker si Conan OBrien dezbarcat, printre cele mai asteptate momente ale serii

Gala din 2014 a MTV Movie Awards se va desfasura in aceasta seara la Nokia Theatre din Los Angeles, ceremonia fiind gazduita de comediantul Conan OBrien. Printre invitatii serii se vor regasi celebra Grumpy Cat sau actori precum Johnny Depp, Cameron Diaz si Mark Walhberg. Fostul actor Paul Walker va fi omagiat, iar gazda evenimentului promite sa se dezbrace.

Fiica lui David Beckham, pe primul loc in topul celor mai eleganti copii din lume

Harper Seven Beckham 2 ani), mezina cuplului Victoria si David Beckham, ocupa primul loc in topul celor mai eleganti copii din lume.

Romania ocupa locul 12 in topul celor mai mari producatori mondiali de vin. Vezi cine e pe primul loc in acest clasament

Romania ocupa locul 12 in topul celor mai mari producatori mondiali de vin. in tara noastra s-au produs anul trecut, peste 4 milioane de hectolitri de vin. Pe primul loc in acest clasament se afla Italia, cu o.

Pe ce site-uri isi petrec timpul romanii. Topul celor mai bine cotate pagini de Internet din Romania

Intr-un top al celor mai bine cotate douazeci de pagini de Internet din Romania, realizat de Alexa Internet, se regasesc patru site-uri de cumparaturi si unul de pariuri online, precum si unul care promite o.

Romania se alatura eforturilor de ajutorare a celor mai sarace tari

Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, a semnat ieri, in Washington DC, aderarea tarii noastre la Asociatia pentru Dezvoltare Internationala ADI), membra a Bancii Mondiale BM), gest menit a ajuta cele mai sarace tari din lume sa faca fata provocarilor de dezvoltare din diverse sectoare, de la schimbari climatice pana la crestere economica si problemele dintre sexe, potrivit unui comunicat remis de BM. Astfel, Romania a devenit al 173-lea membru al ADI, o coalitie mondiala ce lupta impotriva saraciei extreme. La eveniment, au luat parte vicepresedintele Bancii Mondiale pentru Europa si Asia Centrala, Laura Tuck, si vicepresedintele BM Joachim von Amsberg.

Business Report: Prea saraci ca sa dam faliment! Statul redeschide minele si le privatizeaza; Romania ocupa locul 12 in topul celor mai mari producatori mondiali de vin, in 2013; Listarea Romtelecom, sub semnul intrebarii

Romania ocupa locul al doilea in regiune dupa rata insolventelor la numarul de firme active. Romania a avut anul trecut a doua cea mai mare. De maine, avem legea prin care strainii pot cumpara teren in Romania, pe persoana fizica. Sambata va intra in vigoare Legea privind.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )