Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gala Tanarului Actor HOP si-a desemnat castigatorii editiei a XVII-a

Adevărul Adevărul,
Gala Tanarului Actor HOP si-a desemnat castigatorii editiei a XVII-a

A XVII-a editie a Galei HOP a ajuns la final, odata cu festivitatea de premiere care a avut loc vineri seara, la Costinesti. Cei mai talnetati tineri actori de teatru au fost premiati atat de juriu, cat si de public. continuă pe Adevărul

VIDEO Gala Tanarului Actor HOP a inceput la Costinesti

Aseara, la Costinesti, o noua Gala HOP si-a deschis portile, aratand publicului o serie proaspata de actori talentati. Evenimentul a fost prezentat de un fost castigator al competitiei, actorul Pavel Bartos, care in 1999 lua premiul pentru cel mai bun actor.

Ada Lupu a castigat marele premiu a Galei Tanarului Actor - HOP

Actrita Ada Lupu a castigat premiul Stefan Iordache, considerat marele premiu al Galei Tanarului Actor - HOP, pentru rolul din propria sa compozitie Nu e ceea ce pare, dupa fotografia Penitent Daughter, de Gregory Crewdson, precum si pentru interpretarea personajului Olive Oyl.

VIDEO Gala Tanarului Actor Hop 2014 Costinesti: Joaca-te cu mine! Sunt om. Nu personaj

Editia a XVII-a a Galei Tanarului Actor, organizata de UNITER, al carei director artistic este regizorul Radu Afrim, se desfasoara la Costinesti, in Complexul Vox Maris, in perioada 9-12 septembrie. Cei 38 de tineri din competitia pentru Cel mai bun tanar actor tema de anul acesta : Joaca-te cu mine! Sunt om. Nu personaj.

VIDEO Concurentii de la Gala Hop 2014 de la Costinesti vor sa fie Freddie Mercury, Stefan Banica Jr. sau Bob Dylan

Cum arata programul Galei Tanarului Actor HOP de anul acesta, eveniment desfasurat la Costinesti la Vox Maris, de pe 9 septembrie pana pe 12 septembrie? Miscare, muzica, vibratie, culoare, umor, show, poate chiar extravaganta din zorii zilei pana aproape de miezul noptii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )