Libnet.ro
UNICEF

20:30

Galaxy Note 4 e cel mai bun telefon de la Samsung, dar nu e prea dorit de oameni

Adevărul Adevărul,
Galaxy Note 4 e cel mai bun telefon de la Samsung, dar nu e prea dorit de oameni

Samsung Galaxy Note 4 este de aproape o luna pe piata, dar concurenta mai mare se arata cel mai bine in vanzarile acestui phablet. continuă pe Adevărul

Cel mai subtire telefon din lume a ajuns in Romania cu numele de Allview X2 Soul mini

Gionee Elife S5. 1 este cel mai subtire telefon din lume. Chiar a intrat si in Cartea Recordurilor pentru constructia lui super-subtire si acum poate fi gasit si in Romania sub denumirea de Allview X2 Soulmini. Brasovenii de la Allview au adus in tara, sub brand propriu, si modelul Gionee Elife S5. 5, care are o grosime de 5,5mm. Acum romanii se pot bucura si de Allview X2 Soul mini, sau Gionee Elife S5. 1, care are o grosime incredibila de 5,15mm. Telefonul [].

Cel mai bun antivirus gratuit pentru Windows 8

Cel mai bun antivirus gratuit pentru Windows 8 nu este, cu siguranta, un mit si noi avem o lista cu produse bune de ales. Cel mai bun antivirus gratuit pentru Windows 8 nu va oferi tot ceea ce ofera o solutie cu bani, dar este de luat in calcul. La fiecare cateva luni cei de la AV-Test. org testeaza o colectie stufoasa de antivirusi pentru a stabili care este cel mai bun antivirus gratuit pentru Windows 8. Cu toate ca virusii [].

Vanzarile de Galaxy Note 4 sunt mai slabe decat cele ale Note 3 de anul trecut

Samsung Galaxy Note 4 este in magazinele din Romania de mai bine de doua saptamani, insa pana acum nu a reusit sa se ridice la nivelul predecesorului sau in termeni de vanzari la nivel international. Samsung Galaxy Note 4 a inceput sa fie comercializat de la inceputul lunii octombrie, iar pana acum compania sud-coreeana a reusit sa livreze global aproximativ 4,5 milioane de telefoane. Desi la prima vedere cifra este impresionanta, noua iteratie din seria Galaxy Note nu a reusit [].

Disparitia Nokia e cel mai bun lucru pentru Apple, Samsung si altii, dar nu pentru ca le era concurenta

Nokia a disparut. Microsoft a oficializat trecerea la Lumia, a umplut cateva sertare cu patente Nokia si acum merge cu Windows mai departe. Disparitia Nokia era necesara pentru toata lumea, dar mai ales pentru Samsung, Apple si Microsoft. Nokia cand a inceput sa scada era lider de piata. Era un gigant care s-a prabusit cu un impact care l-a sfaramat, iar acum s-au cules si asezat bucatile. Partea frumoasa a tehnologiei este ca nu poti sta, fie cauti mereu sa [].

Soferul masinii spulberate in Italia este din Satu Mare. Fiul acestuia ii transmite un mesaj: Tata, te iubesc. Pentru mine vei fi intotdeauna cel mai bun

Soferul masinii spulberate in aceasta dimineata in Italia, in urma unui grav accident de circulatia soldat cu moartea a sase romani si a unei fetite este din Satu Mare. Octavian Erdei este tatal fotbalistului de premier league, Carlo Erdei, care a scris pe facebook o declaratie emotionanta: Ttaa, te iubesc. Pentru mine vei fi mereu cel mai bun.

Tragedie pe sosea, in Italia. Soferul masinii spulberate e tatal fotbalistului Carlo Erdei. Mesajul fiului sau: Tata, te iubesc. Pentru mine vei fi intotdeauna cel mai bun

Soferul masinii spulberate sambata dimineata in Italia, in urma unui grav accident de circulatia soldat cu moartea a sase romani si a unei fetite, este din Satu Mare. Octavian Erdei este tatal fotbalistului de premier league, Carlo Erdei, care a scris pe Facebook o declaratie emotionanta: Tata, te iubesc. Pentru mine vei fi mereu cel mai bun.

Soferul masinii spulberate in Italia este tatal fotbalistului Carlo Erdei. Mesajul fiului sau: Tata, te iubesc. Pentru mine vei fi mereu cel mai bun

Soferul masinii spulberate sambata dimineata in Italia, in urma unui grav accident de circulatia soldat cu moartea a sase romani si a unei fetite, este din Satu Mare. Octavian Erdei este tatal fotbalistului de premier league, Carlo Erdei, care a scris pe Facebook o declaratie emotionanta: Tata, te iubesc. Pentru mine vei fi mereu cel mai bun.

Steaua - Rio Ave, echipa cu cel mai bun atac din Europa League trebuie sa castige (LIVE 20:00)

Steaua intalneste joi seara, de la ora 20:00, echipa Rio Ave Portugalia) in cel de-al treilea meci din Grupa J a Ligii Europa. Este un meci pe care echipa romana nu are voie decat sa il castige pentru a ramane cu sanse de calificare.

VIDEOFury, cel mai bun film despre razboi de la Salvati soldatul Ryan si un puternic pretendent la premiul Oscar

Fury/ Furia: Eroi anonimi, considerat de catre criticii de specialitate cel mai bun film despre razboi din ultimii ani si notat cu sanse foarte mari pentru o nominalizare la premiile Oscar, va avea premiera in cinematografele din Romania vineri, 24 octombrie.

ASUS ROG G750JZ, cel mai bun laptop de gaming de pana acum [REVIEW]

Exista o gama aparte de produse, acelea care iti atrag atentia de pe birou, acelea care te invita sa le iei in mana, sa le deschizi, sa le folosesti antuziasmat. Acestea pot fi un smartphone, o tableta, un mouse, sau in cazul de fata un laptop sub forma lui ASUS ROG G750JZ. ASUS G750GZ nu atrage atentia prin vreun finisaj metalic sau prin grosimea foarte redusa a carcasei. Este impunator, mare, negru mat, aduce foarte mult cu spatele unui supercar [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )