Libnet.ro
UNICEF

01:05

GALERIE FOTO. Favoritele turneului WTA Bucuresti 2015! Ce va face Simona Halep

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Favoritele turneului WTA Bucuresti 2015! Ce va face Simona Halep

Turneul de tenis feminin BRD Bucharest Open, de categorie WTA International, va aduna la fileu, imediat dupa grand slam-ul de la Wilmbledon, mai multe jucatoare de talie mondiala. continuă pe România Liberă

Monica Niculescu, in semifinalele turneului WTA de la Nottingham

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA pe iarba de la Nottingham Marea Britanie), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a trecut de britanica.

Monica Niculescu s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Nottingham

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu a invins-o pe belarusa Olga Govortova, cu 2-6, 7-5, 7-5, miercuri, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA pe iarba de la Nottingham , Marea Britanie.

GALERIE FOTO. TOP Decapotabile NOI, gata de scos la plimbare in 2015

Sezonul de vara aduce in prim-planul pietei auto din Romania, printre modelele compacte, decapotabilele si roadsterele producatorilor auto. incepand de la Fiat 500 Cabrio si pana la Porsche Boxter Cabrio preturile, dar si dotarile, difera.

GALERIE FOTO. Panica pe aeroportul din Varna. Au fost evacuati toti pasagerii

Aeroportul international din orasul bulgaresc Varna a fost evacuat dupa ce personalul de securitate a gasit un bagaj suspect in timpul unor verificari de rutina. Conform procedurilor de securitate ale aeroportului toti pasagerii au fost evacuati.

GALERIE FOTO. Corvette istoric, readus la viata dupa ce a fost inghitit de un crater urias

General Motors a inceput restaurarea unui Chevrolet Corvette istoric, modelul cu numarul 1 milion, care fusese inghitit de o gaura gigantica aparuta in pamant la Muzeul National Corvette.

GALERIE FOTO. NOUL BMW Seria 7, in premiera mondiala. Cum arata noua limuzina germana

Noul BMW Seria 7 a fost lansat, miercuri, in premiera mondiala. Cea mai mare masina din portofoliul BMW a ajuns la cea de a cincea generatie.

GALERIE FOTO Masinile F1 din viitor. Cum ar putea arata duelurile McLaren - in 2050

Formula 1 este o competitie care a suferit numeroase modificari in ultimii 50 de ani, mai ales la nivelul monoposturilor folosite de echipe, iar urmatorii 50 de ani ar putea transforma total Marele Circ. Duelurile McLaren - ar putea arata diferit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )