Libnet.ro
UNICEF

01:05

Garanti Romania, profit in crestere cu 8% la noua luni, la 98,5 milioane lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Garanti Romania, profit in crestere cu 8% la noua luni, la 98,5 milioane lei

Garanti Group Romania a inregistrat in primele noua luni un profit net de 98,5 milioane lei, in crestere cu 8% fata de castigul din aceeasi perioada a anului trecut, iar activele au urcat cu 10%, la 9,5 miliarde lei. continuă pe Wall-Street Ro

Garanti Group Romania a inregistrat o crestere de 8% a profitului net

Garanti Group Romania a inregistrat un profit net de 98,5 milioane lei, in primele noua luni ale anului, in crestere cu 8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei.

Profit de 2,6 milioane lei in primele noua luni inregistrat de Sticloval

Societatea Sticloval Valenii de Munte STOZ) a inregistrat un profit de 2,6 milioane de lei la 30 septembrie 2015, fata de o pierdere de 1,06 milioane lei inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut, profit rezultat din vanzarea unei suprafete de teren si a unei cladiri care au aceasta valoare, conform raportului societatii.

Romania a atras 1,75 milioane de turisti straini

Numarul de turisti straini cazati in structurile turistice colective de cazare a fost de 1,75 milioane in primele noua luni din acest an, iar cheltuielile acestora s-au ridicat la 4,36 miliarde de lei, potrivit datelor publicate marti de Institutul National de Statistica INS).

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )