Libnet.ro
UNICEF

09:45

Gefco Romania are un nou director general

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gefco Romania are un nou director general

Compania de transport si logistica GEFCO Romania, controlata de RZD, transportatorul feroviar de stat al Rusiei, are un nou director general, Jerome Chevrolet, care preia aceasta pozitie de la Christophe de Korver. continuă pe Wall-Street Ro

GEFCO Romania are un nou Director general

GEFCO Romania, filiala locala a Grupului GEFCO, companie din sectorul logistic, anunta numirea lui Jerome Chevrolet in pozitia de Director general, inlocuindu-l pe Christophe de Korver, arata un comunicat remis azi redactiei.

ING Bank si ANAF - principalii creditori Mediafax, pe o lista ce mai cuprinde furnizori de servicii, firme de distributie si publicitate si pe fostul director general Orlando Nicoara

ING Bank si ANAF sunt principalii creditori ai grupului Mediafax, aflandu-se in fruntea unei liste ce mai cuprinde firme de distributie, de servicii, pe fostul director general al grupului, Orlando Nicoara, dar si pe proprietarii cladirii in care compania lui Adrian Sarbu isi desfasoara activitatea, scrie Paginademedia. ro.

OMV si-a luat director general de la Wintershall

OMV, care controleaza Petrom, a decis, la finele saptamanii trecute, ca Rainer Seele, presedintele board-ului Wintershall, cel mai mare producator de petrol si gaze din Germania, sa-i ia locul lui Gerhard Roiss in functia de director executiv al grupului austriac de la 1 iulie.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )