Libnet.ro
UNICEF

12:01

General Motors iese din actionariatul Peugeot-Citroen. Alianta dintre cele doua grupuri se restrange

Hotnews Hotnews,
 General Motors iese din actionariatul Peugeot-Citroen. Alianta dintre cele doua grupuri se restrange

General Motors a anuntat ca vinde cele 7% pe care le detine din primavara lui 2012 la grupul PSA Peugeot-Citroen, urmand ca unele din proiectele comune sa fie abandonate, scrie Automotive News. Si estimarile privind economiile pe care parteneriatul le aduce sunt acum cu 40% mai mici, iar surse din GM spun ca grupul american a renuntat la actiuni fiindca PSA discuta cu chinezii de la Dongfeng care ar urma sa preia un pachet de actiuni. continuă pe Hotnews

General Motors iese din afacerea cu PSA/Peugeot-Citroen.

La o saptamana dupa General Motors a anuntat ca, in doi ani, nu va mai comercializa in Europa masini marca Chevrolet, compania a pus in vanzare actiunile pe care le detine la consortiul francez PSA/Peugeot-Citroen, anunta El Pais. Atat la Detroit cat si la Paris s-a insistat in a se sustine ca schimbarea de strategie nu va afecta alianta care s-a sudat in urma cu ceva timp. Citeste si: UPDATE Scandal Franta: Presedintele Peugeot-Citroen va renunta la pensia de 21 milioane euro General .

Fondatorul OSHO iese din actionariatul restaurantului

Florin Radulescu, fondatorul si proprietarul OSHO, iese, din aceasta luna, din actionariatul restaurantului, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

General Motors vinde participatia de 7% la Peugeot

General Motors GM) a anuntat ca vinde participatia de 7% pe care o detine la producatorul auto francez PSA Peugeot Citroen, in contextul planurilor Peugeot de a obtine un sprijin mai puternic din partea partenerului chinez Dongfeng Motors, potrivit.

Cursul valutar va impacta negativ profitul PSA Peugeot Citroen

Fluctuatiile de curs valutar vor impacta negativ cu 1,1 miliarde de euro profitul PSA Peugeot Citroen din 2013, iar economiile generate de alianta cu General Motors vor fi sub nivelul planificat, potrivit unui anunt al producatorul auto francez, care a.

Guvernul american a iesit din actionariatul General Motors, pierzand 10 miliarde de dolari, dar salvand peste un milion de locuri de munca

Guvernul SUA a vandut ultimele actiuni pe care le detinea la General Motors, gigantul auto pe care l-a salvat de faliment acum patru ani, pompand 50 miliarde dolari, scrie Washington Post. Trezoreria SUA a recuperat doar 39 miliarde dolari, insa ultimele calcule arata ca falimentul GM ar fi dus la disparitia a 1,5 milioane de locuri de munca. General Motors si-a revenit si este pe profit de aproape patru ani.

Guvernul american a iesit din actionariatul General Motors

Guvernul american a vandut, la data de 9 decembrie, ultimele actiuni pe care le mai detinea la compania auto General Motors Co. , cea mai mare din tara, punand astfel capat celui mai complex proces de salvare din perioada crizei financiare globale.

General Motors a numit o femeie in functia de director general, pentru prima oara in istoria companiei

General Motors GM) a numit o femeie in functia de director general al grupului, pentru prima oara in istoria producatorului auto american, Marry Barra urmand sa il inlocuiasca in ianuarie pe actualul CEO Dan Akerson, transmite MarketWatch.

General Motors a numit-o CEO pe Mary Barra care devine prima femeie ce conduce un producator auto de prim rang

General Motors a anuntat ca pozitia de sef al companiei va fi ocupata pentru prima oara de o femeie, in persoana fostului director de dezvoltare si achizitii Mary Barra care lucreaza de 33 de ani la cel mai mare producator auto american. General Motors a fost condusa de Dan Akerson, iar Mary Barra devine, alaturi de Marissa Mayer de la Yahoo! si Meg Whitman de la Hewlett-Packard, una dintre putinele femei care conduc o companie uriasa.

Premiera: General Motors a numit o femeie in functia de CEO

General Motors GM) a numit o femeie in functia de director general al grupului, pentru prima oara in istoria producatorului auto american, Marry Barra urmand sa il inlocuiasca in ianuarie pe actualul CEO Dan Akerson, transmite MarketWatch, citat de.

Irlanda este prima tara care iese din programul de bailout de 85 de miliarde de euro

Irlanda a devenit prima tara din zona euro care iese din programul de asistenta financiara internationala acordat de FMI siUE in 2010, valorand 85 de miliarde de euro. Ministrul irlandez de Finante Micha.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )