Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cursul valutar va impacta negativ profitul PSA Peugeot Citroen

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cursul valutar va impacta negativ profitul PSA Peugeot Citroen

Fluctuatiile de curs valutar vor impacta negativ cu 1,1 miliarde de euro profitul PSA Peugeot Citroen din 2013, iar economiile generate de alianta cu General Motors vor fi sub nivelul planificat, potrivit unui anunt al producatorul auto francez, care a. continuă pe Wall-Street Ro

General Motors iese din afacerea cu PSA/Peugeot-Citroen.

La o saptamana dupa General Motors a anuntat ca, in doi ani, nu va mai comercializa in Europa masini marca Chevrolet, compania a pus in vanzare actiunile pe care le detine la consortiul francez PSA/Peugeot-Citroen, anunta El Pais. Atat la Detroit cat si la Paris s-a insistat in a se sustine ca schimbarea de strategie nu va afecta alianta care s-a sudat in urma cu ceva timp. Citeste si: UPDATE Scandal Franta: Presedintele Peugeot-Citroen va renunta la pensia de 21 milioane euro General .

General Motors iese din actionariatul Peugeot-Citroen. Alianta dintre cele doua grupuri se restrange

General Motors a anuntat ca vinde cele 7% pe care le detine din primavara lui 2012 la grupul PSA Peugeot-Citroen, urmand ca unele din proiectele comune sa fie abandonate, scrie Automotive News. Si estimarile privind economiile pe care parteneriatul le aduce sunt acum cu 40% mai mici, iar surse din GM spun ca grupul american a renuntat la actiuni fiindca PSA discuta cu chinezii de la Dongfeng care ar urma sa preia un pachet de actiuni.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )