Libnet.ro
UNICEF

19:00

Geoana: Victor Ponta si cu mine avem calitatile care ne recomanda sa candidam la Presedintia Romaniei

Adevărul Adevărul,
Geoana: Victor Ponta si cu mine avem calitatile care ne recomanda sa candidam la Presedintia Romaniei

In interiorul PSD, in acest moment, sunt doua nume - Victor Ponta si cu mine - care au atributele, calitatile, experienta si sustinerea din partid si in opinia publica ce ne-ar permite sa candidam la Presedintia Romaniei, a declarat Mircea Geoana, duminica, la emisunea Dupa 20 de ani. continuă pe Adevărul

Victor Ponta a semnat decizia prin care Ilie Botos este numit secretar de stat la Ministerul de Interne

Premierul Victor Ponta a semnat, joi, decizia prin care fostul procuror general al Romaniei Ilie Botos este numit secretar de stat in Ministerul de Interne, relateaza Mediafax. Luni, sectia pentru procurori a.

Mircea Geoana: Daca Ponta decide sa candideze, il sprijinim toti. Altfel, ne indreptam catre urmatorul candidat, numele meu este acolo

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, la emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de Pro TV, ca daca Victor Ponta decide sa candideze la Presedintie va fi sprijinit de toti social-democratii, in caz contrar PSD urmand sa se indrepte spre urmatorul candidat, Geoana precizand ca numele sau este acolo. Intrebat daca Victor Ponta va candida la prezidentiale, Geoana a raspuns ca este decizia acestuia si va fi anuntata la nivelul partidului dupa alegerile europarlamentare din 25 mai.

Geoana: Daca Victor Ponta decide sa candideze, tot partidul il sustine. Exista si numele meu pe lista

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, intr-o emisiune televizata, ca daca Victor Ponta decide sa candideze la Presedintie va fi sprijinit de toti social-democratii, in caz contrar PSD urmand sa se.

Geoana: Daca Ponta decide sa candideze il sprijinim toti

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, in emisiunea Dupa 20 de ani difuzata de Pro TV, ca daca Victor Ponta decide sa candideze la Presedintie va fi sprijinit de toti social-democratii, in caz contrar PSD urmand sa se indrepte spre.

Mircea Geoana: Daca Ponta decide sa candideze la prezidentiale, il sprijinim toti. Daca nu vrea el, numele meu este acolo

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat ca daca Victor Ponta decide sa candideze la Presedintie va fi sprijinit de toti social-democratii, in caz contrar PSD urmand sa se indrepte spre urmatorul candidat,.

Victor Ponta la un meci de rugby, in Georgia. ...

Aflat in vizita in Georgia, premierul Victor Ponta va asista azi la meciul de rugby Georgia-Romania, contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor, si va acorda la final invingatorilor, conform traditiei partidelor dintre cele doua tari, Cupa Antim Ivireanul, anunta Mediafax. Cupa este numita dupa Mitropolitul Antim Ivireanul din Georgia si, conform traditiei, castigatorul tine trofeul in vitrina sa pana la urmatorul meci. Vineri, Ponta i-a spus omologului sau georgian, Irakli Garibasvili, ca .

Premierul Victor Ponta a inceput vizita oficiala in Georgia

Premierul Victor Ponta a ajuns in Georgia, in vizita oficiala, din delegatia sa facand parte ministrii de Externe, Economiei si Sportului, dar si membri ai Federatiei Romane de Rugby, jucatori din generatia anilor 80, care vor asista, sambata, la meciul de rugby Georgia-Romania, de la Tbilisi.

Cum comenteaza premierul Victor Ponta atacul liderului Jobbik, Vona Gabor

Premierul Victor Ponta a declarat pentru Antena 3 ca forte extremiste care nu-si gasesc locul in Ungaria isi fac, de fapt, campanie pe teritoriul Romaniei. Primul ministru a precizat ca vineri vor fi.

Presedintele Jobbik ii ataca pe Traian Basescu si Victor Ponta: Ori au fost dezinformati, ori fac un joc politic antimaghiar

Presedintele Jobbik, Vona Gabor, a declarat ca Traian Basescu si Victor Ponta ori au fost dezinformati, ori fac un joc politic antimaghiar. Vona Gabor spune ca, in cazul in care cei doi au o problema cu el.

Presedintele Jobbik, Vona Gabor, ii ataca pe Traian Basescu si Victor Ponta: Ori au fost dezinformati, ori fac un joc politic antimaghiar

Presedintele Jobbik, Vona Gabor, a declarat ca Traian Basescu si Victor Ponta ori au fost dezinformati, ori fac un joc politic antimaghiar. Vona Gabor spune ca, in cazul in care cei doi au o problema cu el.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2957 seconds )