Libnet.ro
UNICEF

12:45

George Maior a demisionat de la conducerea SRI, in urma interviului acordat B1 TV. Klaus Iohannis i-a acceptat demisia

B1 B1,
George Maior a demisionat de la conducerea SRI, in urma interviului acordat B1 TV. Klaus Iohannis i-a acceptat demisia

George Maior, directorul Serviciului Roman de Informatii, si-a dat demisia, informeaza Administratia prezidentiala. Directorul Serviciului Roman de Informatii, domnul George Maior, si-a inaintat demisia de. continuă pe B1

George Maior a demisionat de la SRI. Iohannis i-a acceptat demisia

Directorul SRI, George Maior, a demisionat astazi din functie, iar presedintele Klaus Iohannis i-a acceptat demisia. in acest moment, atat postul de director al SRI, cat si cel de director al SIE sunt vacante.

George Maior a demisionat de la SRI. Cum poate fi numit un nou director

Directorul SRI, George Maior, a demisionat astazi din functie, iar presedintele Klaus Iohannis i-a acceptat demisia. in acest moment, atat postul de director al SRI, cat si cel de director al SIE sunt vacante.

George Maior a demisionat de la conducerea Serviciului Roman de Informatii. Klaus Iohannis i-a acceptat demisia

George Maior, directorul Serviciului Roman de Informatii, si-a dat demisia, informeaza Administratia prezidentiala. Directorul Serviciului Roman de Informatii, domnul George Maior, si-a inaintat demisia de.

George Maior pleaca de la conducerea SRI; pregatiri din umbra pentru un nou prim-ministru?

Directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior, si-a inaintat, marti, demisia de la conducerea SRI presedintelui Klaus Iohannis, care a acceptat-o, informeaza Administratia Prezidentiala.

George Maior a DEMISIONAT de la sefia SRI

George Cristian Maior si-a dat demisia, marti, de la conducerea Serviciului Roman de Informatii SRI). Presedintele Klaus Iohannis a acceptat demisia lui Maior, se arata intr-un comunicat al Administratiei.

ANALIZA Ce ramane in urma lui George Maior la SRI. Cum s-a transformat serviciul in curentul care alimenteaza motorul anticoruptie

Dupa opt ani petrecuti in fruntea Serviciului Roman de Informatii SRI) fara scandaluri publice majore, George Maior a plecat in urma unui conflict cu Curtea Constitutionala pe tema legilor securitatii cibernetice. Dar ce a ramas in urma lui Maior la SRI? O analiza atenta a modului in care lucreaza SRI in 2015 arata diferente majore fata de SRI varianta 2006. Principalele diferente vin din trei directii: cum se raporteaza SRI la lumea politica, aportul la lupta anticoruptie si relatia cu partenerii din NATO.

Demisie George Maior. Ponta: Nu este bine ca SRI sa revina sub control politic. Udrea: Cred ca este o decizie gresita a presedintelui Iohannis

Demisie George Maior. Premierul Victor Ponta il felicita pe George Maior pentru activitatea din ultimii ani de la SRI si atrage atentia presedintelui Klaus Iohannis, in perspectiva numirii unui nou sef al SRI, ca nu e bine ca SRI sa revina sub control politic. Presedintele PMP, Elena Udrea, tinde sa creada ca plecarea lui George Maior din fruntea SRI este o decizie care apartine, mai degraba, presedintelui Klaus Iohannis si nu lui George Maior.

100 de minute: Cine este George Maior si cine ii ia locul la sefia SRI

George Maior a demisionat marti de la conducerea SRI, dupa opt ani. Potrivit unor surse, Maior a fost fortat sa demisioneze din cauza interviului in care a amenintat Curtea.

George Maior si-a umflat muschii, dar a pierdut pana la urma razboiul

Demisia lui George Maior survine in contextul in care declaratiile acestuia pe tema respingerii de catre Curtea Constitutionala a legilor Big Brother au lasat in urma un gust amar. Atat in Romania cat si in strainatate. in ultimul sau interviu, acordat lui Dan Andronic, fostul sef al SRI a aratat ca nu prea intelege cum trebuie sa aiba loc o dezbatere intr-o tara democratica, pe o tema atat de importanta ca dreptul la viata privata si a batut un nou cui in cosciugul credibilitatii presei.

Interviul eveniment acordat de George Maior lui Dan Andronic, inainte de demisia din fruntea SRI - Emisiune completa (VIDEO)

Fostul director al Serviciului Roman de Informatii, George Maior, i-a acordat un interviu eveniment jurnalistului Dan Andronic cu doar cateva zile inainte de demisia din fruntea SRI. Interviul a fost difuzat exclusiv.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )