Libnet.ro
UNICEF

06:45

George Maior, fost director SRI: Care este AMENINTAREA secolelor urmatoare

România Liberă România Liberă,
George Maior, fost director SRI: Care este AMENINTAREA secolelor urmatoare

Fostul director al SRI, George Cristian Maior, nominalizat ca ambasador in SUA, a sustinut, marti, ca amenintarea cea mai grava in secolele urmatoare este reprezentata de cybercrime. continuă pe România Liberă

George Maior a primit titlul de Doctor Honoris Causa: Nu exista o natiune puternica fara resursa umana capabila sa inteleaga evolutiile tehnologice

Ambasadorul desemnat al Romaniei la Washington, George Maior, a primit, marti, titlul de Doctor Honoris Causa din partea Senatului Universitaral Academiei Tehnice Militare din Bucuresti, el precizand ca nu exista o natiune puternica fara resursa umana capabila sa inteleaga evolutiile tehnologice.

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Academiei Tehnice Militare

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, va primi titlul de Doctor Honoris Causa din partea Senatului Universitar al Academiei Tehnice Militare, informeaza un comunicat al institutiei de invatamant.

Ministrul britanic al Finantelor, in Franta. Care este scopul vizitei

Ministrul britanic al Finantelor, George Osborne, a sosit duminica la Paris pentru a apara o reforma a Uniunii Europene.

Surse: Tariceanu a fost operat sambata. Care a fost cauza interventiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost internat, sambata, pentru o interventie medicala minora la piciorul stang si va absenta de la sedinta Coalitiei de luni, sustin surse citate de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )