Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul britanic al Finantelor, in Franta. Care este scopul vizitei

România Liberă România Liberă,
Ministrul britanic al Finantelor, in Franta. Care este scopul vizitei

Ministrul britanic al Finantelor, George Osborne, a sosit duminica la Paris pentru a apara o reforma a Uniunii Europene. continuă pe România Liberă

Nokia, unda verde pentru preluarea Alcatel-Lucent. Care este scopul ascuns al tranzactiei

Compania Nokia a obtinut acordul neconditionat al Comisiei Europene pentru preluarea companiei franceze Alcatel-Lucent, intr-o tranzactie de 15,6 miliarde de euro, relateaza MarketWatch, citata de Mediafax.

Utile: Care este cel mai puternic antibiotic natural si la ce te ajuta; O femeie demonstreaza cat de simplu este sa renunti la mancare procesata; Cat de eficiente sunt tratamentele impotriva obezitatii?

Motivul pentru care femeile traiesc mai mult decat barbatii. Se cunoaste ca femeile traiesc mai mult decat barbatii in general, insa care este explicatia logica. Cinci metode sa te trezesti repede dimineata fara cafea. Trezirea de dimineata, pare pentru unii oameni, cea mai dificila sarcina a zilei. Cand alarma ceasului suna.

REZULTATE FINALE EXAMEN TITULARIZARE 2015. Care este procentul de promovare la examen, dupa contestatii

Conform rezultatelor furnizate, vineri, de Ministerul Educatiei, rata de promovare la proba scrisa a concursului pentru ocuparea posturilor didactice, dupa solutionarea contestatiilor, este de 76,26%, in crestere cu 2,41% fata de rezultatele initiale 73,85%).

CNA a AMANAT cazul victimei violului din Vaslui. Care este motivul

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a hotarat sa amane discutarea emisiunii La Maruta, de la Pro TV, in care a fost dezvaluita identitatea victimei violului din Vaslui, in speranta ca familia tinerei va face o sesizare scrisa in acest caz.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )