Libnet.ro
UNICEF

21:00

GEORGE MICHAEL a murit SINGUR. Iubitul artistului a dat detalii INCREDIBILE despre decesul acestuia (VIDEO)

B1 B1,
GEORGE MICHAEL a murit SINGUR. Iubitul artistului a dat detalii INCREDIBILE despre decesul acestuia (VIDEO)

Apar noi detalii despre tragicul deces al artistului George Michael. Ultimele dezvaluiri facute de iubitul legendarului cantaret arata ca acesta nu a murit alaturi de cei dragi, ci a fost gasit de acesta f. continuă pe B1

George Michael a murit in somn la 53 de ani

George Michael, cantaretul care s-a lansat in cariera muzicala cu trupa Wham! si a continuat apoi ca interpret solo, a murit in pace acas, in locuinta sa din Oxfordshire, in ziua de Craciun, a declarat impresarul sau. Surse apropiate lui George Michael afirma ca superstarul a murit in somn, fara dureri, din cauza unei insuficiente cardiace, informatie confirmata ulterior si de impresarul sau.

George Michael a murit: cantaretul avea 53 de ani

Cantaretul britanic George Michael a murit la vasta de 53 de ani, cauza decesului nefiind deocamdata dezvaluita, scrie BBC.

George Michael a murit la varsta de 53 de ani (VIDEO)

George Michael a murit la varsta de 53 de ani, cauza decesului nefiind cunoscuta, informeaza BBC. Cu profunda tristete va anuntam ca iubitul nostru fiu, frate si prieten George a murit linistit .

Insuficienta cardiaca, posibila cauza a mortii lui George Michael

Insuficienta cardiaca ar putea fi cauza mortii starului pop George Michael, a declarat managerul artistului, Michael Lippman. Politia ancheteaza moartea lui George Michael, pe care o considera neasteptata, dar nu suspecta, potrivit CNN.

Veste socanta. Cantaretul George Michael a murit la 53 de ani de insuficienta cardiaca: A murit in pace, acasa. Muzica lui, sinteza perfecta a pop-ului britanic, umbrita de excesele din viata personala |FOTO + VIDEO

Celebrul cantaret George Michael a murit la 53 de ani de insuficienta cardiaca.

Veste socanta. Cantaretul George Michael a murit la 53 de ani de insuficienta cardiaca: A murit in pace, acasa |VIDEO

Celebrul cantaret George Michael a murit la 53 de ani de insuficienta cardiaca.

George Michael a murit. Povestea cantaretului Wham! care si-a continuat cariera solo si a devenit cel mai mare star pop din Marea Britanie

George Michael, care a murit la varsta de 53 de ani, a fost cel mai mare star pop al anilor 1980 din Marea Britanie, prima data cu duo-ul pop Wham!, iar apoi ca artist solo. inzestrat cu frumusete si o voce fina, prezenta sa pe scena l-a facut pe George Michael un favorit in circuitul de concerte live, el maturizandu-se de la idol al tinerilor la statutul de star pe termen lung.

DOLIU in lumea muzicii dupa DECESUL lui GEORGE MICHAEL. Artistul ar fi facut un infarct (VIDEO)

Este doliu, din nou, in lumea muzicala! George Michael a murit! Cantaretul avea doar 53 de ani. S-a stins, linistit, acasa, la Londra, in ziua de Craciun, a anuntat, fara a da.

Iubitul lui George Michael spune ca el i-a gasit trupul neinsufletit si ca vedeta se confrunta cu dependenta de heroina

Fadi Fawaz, hair stylist si iubitul lui George Michael, a dezvaluit ca superstarul a murit singur si ca el a fost acela care i-a gasit trupul neinsufletit in ziua de Craciun. Mai mult, acelasi personaj a dezvaluit pentru The Telegraph ca vedeta se confrunta cu dependenta de heroina de foarte multa vreme.

Partenerul lui George Michael a facut primele declaratii dupa decesul superstarului: Totul a fost foarte complicat in ultimul timp. As vrea ca oamenii sa si-l aminteasca asa cum era, un om frumos

Partenerul de viata al artistului pop George Michael, Fadi Fawaz, a dezvalui ca starul a murit singur si ca el a fost acela care i-a gasit trupul neinsufletit in ziua de Craciun.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.229 seconds )