Libnet.ro
UNICEF

23:45

George Scripcaru va fi cercetat sub CONTROL JUDICIAR

România Liberă România Liberă,
George Scripcaru va fi cercetat sub CONTROL JUDICIAR

Primarul Brasovului, George Scripcaru, va fi cercetat sub control judiciar, pentru abuz in serviciu si luare de mita intr-un dosar privind incheierea unor contracte de energie termica intre municipalitate si mai multe firme . continuă pe România Liberă

Curtea de Apel Brasov: George Scripcaru va fi cercetat sub control judiciar

Primarul Brasovului, George Scripcaru, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, martii, Curtea de Apel Brasov, informeaza Mediafax. Curtea de Apel Brasov a respins propunerea procurorilor de arestare.

Politist aradean, cercetat sub control judiciar. Care este motivul

Un agent de politie judiciara din Arad este cercetat sub control judiciar, intrucat este acuzat ca a fost si administrator al unei societati comerciale ce apartine sotiei sale.

Primarul Brasovului va fi cercetat sub CONTROL JUDICIAR

Primarul Brasovului, George Scripcaru, retinut, luni, pentru abuz in serviciu si luare de mita intr-un dosar privind incheierea unor contracte de energie termica intre municipalitate si mai multe firme, va fi c.

George Scripcaru va fi cercetat sub control judiciar

Instanta Curtii de Apel Brasov a respins cererea procurorilor de arestare preventiva pe numele lui Goerge Scripacu, primarul Brasovului. Scripcaru va fi cercetat sub control judiciar.

Seful Spitalului Cernavoda, sub control judiciar. Medicul, acuzat ca a FAVORIZAT castigarea unei licitatii

Managerul interimar al spitalului din Cernavoda, Marius Ion Sponoche, este cercetat sub control judiciar, intrucat este acuzat ca a favorizat castigarea unei licitatii.

Managerul spitalului din Cernavoda, sub control judiciar. Iata ce acuzatii i se aduc

Managerul interimar al spitalului din Cernavoda este cercetat sub control judiciar, fiind acuzat ca la licitatia organizata pentru desemnarea firmei ce urma sa se ocupe cu renovarea unei sectii a unitatii a dat.

Viorel si Andrei Hrebenciuc, cercetati in continuare sub control judiciar: Decizia iCCJ este definitiva

Viorel si Andrei Hrebenciuc vor fi cercetati sub control judiciar, potrivit deciziei de Curtii Supreme, care este definitiva. in acelasi dosar Retrocedarea ilegala de paduri, vor fi cercetati sub control.

George Scripcaru, primarul Brasovului, va fi cercetat sub control judiciar

Instanta Curtii de Apel Brasov a respins cererea procurorilor de arestare preventiva pe numele lui Goerge Scripacu, primarul Brasovului. Scripcaru va fi cercetat sub control judiciar.

Perchezitii la Primaria din Brasov. Edilul George Scripcaru, cercetat de DNA pentru abuz in serviciu

Procurorii anticoruptie fac, luni dimineata, perchezitii la Primaria Brasov, in mai multe birouri, intre care si cel al primarului George Scripcaru, precum si la locuinta acestuia, intr-un dosar in care se.

Viorel si Andrei Hrebenciuc trec definitiv sub control judiciar

Instanta suprema schimba definitiv arestul la domiciliu cu controlul judiciar pentru Viorel si Andrei Hrebenciuc, Paltin Sturdza, Dan Bengescu si Lorand Andras Ordog, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )