Libnet.ro
UNICEF

12:30

Curtea de Apel Brasov: George Scripcaru va fi cercetat sub control judiciar

B1 B1,
Curtea de Apel Brasov: George Scripcaru va fi cercetat sub control judiciar

Primarul Brasovului, George Scripcaru, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, martii, Curtea de Apel Brasov, informeaza Mediafax. Curtea de Apel Brasov a respins propunerea procurorilor de arestare. continuă pe B1

George Scripcaru va fi cercetat sub CONTROL JUDICIAR

Primarul Brasovului, George Scripcaru, va fi cercetat sub control judiciar, pentru abuz in serviciu si luare de mita intr-un dosar privind incheierea unor contracte de energie termica intre municipalitate si mai multe firme .

Ce acuzatii i se aduc primarului din Brasov, George Scripcaru

Primarul municipiului Brasov, George Scripcaru, ar fi implicat intr-un dosar de abuz in serviciu, pentru ca ar fi facut demersuri de favorizare a unui firme pe piata energiei prin devalizarea SC CET SA Brasov, societate detinuta de UAT Brasov, potrivit unor surse judiciare.

Politist aradean, cercetat sub control judiciar. Care este motivul

Un agent de politie judiciara din Arad este cercetat sub control judiciar, intrucat este acuzat ca a fost si administrator al unei societati comerciale ce apartine sotiei sale.

Primarul Brasovului va fi cercetat sub CONTROL JUDICIAR

Primarul Brasovului, George Scripcaru, retinut, luni, pentru abuz in serviciu si luare de mita intr-un dosar privind incheierea unor contracte de energie termica intre municipalitate si mai multe firme, va fi c.

Perchezitii la Primaria din Brasov. Edilul George Scripcaru, cercetat de DNA pentru abuz in serviciu

Procurorii anticoruptie fac, luni dimineata, perchezitii la Primaria Brasov, in mai multe birouri, intre care si cel al primarului George Scripcaru, precum si la locuinta acestuia, intr-un dosar in care se.

George Scripcaru va fi cercetat sub control judiciar

Instanta Curtii de Apel Brasov a respins cererea procurorilor de arestare preventiva pe numele lui Goerge Scripacu, primarul Brasovului. Scripcaru va fi cercetat sub control judiciar.

George Scripcaru, primarul Brasovului, va fi cercetat sub control judiciar

Instanta Curtii de Apel Brasov a respins cererea procurorilor de arestare preventiva pe numele lui Goerge Scripacu, primarul Brasovului. Scripcaru va fi cercetat sub control judiciar.

PERCHEZITII la Primaria Brasov: Primarul George Scripcaru si alte trei persoane, RETINUTE de procurorii DNA

Alte trei persoane au fost retinute in dosarul primarului din Brasov, George Scripcaru. Cei patru vor afla marti daca vor fi arestati preventiv.

Sinteza zilei. Sase milioane de euro, prejudiciu in dosarul primarului George Scripcaru

Edilul Brasovului, George Scripcaru a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce a fost adus cu mascati la sediul directiei din Brasov. George Scripcaru este acuzat de abuz in serviciu, intr-un dosar care vizeaza.

Seful Spitalului Cernavoda, sub control judiciar. Medicul, acuzat ca a FAVORIZAT castigarea unei licitatii

Managerul interimar al spitalului din Cernavoda, Marius Ion Sponoche, este cercetat sub control judiciar, intrucat este acuzat ca a favorizat castigarea unei licitatii.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )