Libnet.ro
UNICEF

23:45

George Simion a identificat vinovatii de la Matei Bals. E fara mila, cere demisii grele

Playtech Playtech,
George Simion a identificat vinovatii de la Matei Bals. E fara mila, cere demisii grele

Un teribil incendiu a avut loc in acesta dimineata la un Institutul Matei Bals din Capitala. Nu mai putin de cinci pacienti si-au pierdut viata, iar cel putin 100 au fost evacuati de urgenta. Cine sunt vinovatii dupa parerea lui George Simion veti afla in continuare. George Simion a identificat vinovatii de la Matei Bals . continuă pe Playtech

George Simion cere doua demisii in urma incendiului de la Matei Bals. Ultimatumul pe care il da liderul AUR

Copresedintele AUR George Simion a anuntat, vineri, la Antena 3 ca cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, si a secretarului de stat in MAI Raed Arafat. Simion a dat si un ultimatum celor doi pe care ii considera vinovati de tragedia de la Matei Bals.

George Simion l-a umilit pe Klaus Iohannis dupa ce a fost la Matei Bals. Imaginile video sunt ireale

George Simion, copresedintele AUR, l-a umilit pe Klaus Iohannis, dupa ce acesta a facut declaratii la Institutul Matei Bals. Acesta a postat pe Facebook mesajul: Oare primul om din stat, presedintele Romaniei, cel care ne conduce de 6 ani, ce ne va spune astazi? Un mic preview, a scris George Simion pe Facebook. George Simion .

George Simion (AUR) cere demisia lui Vlad Voiculescu si Raed Arafat, in urma tragediei de la Spitalul Matei Bals: Au timp pana maine, ora 17:00

George Simion, presedintele partidului AUR, cere ferm demisia lui Vlad Voiculescu si sefului DSU, Raed Arafat. Pana sambata dupa-amiaza au timp Voiculescu si Arafat, potrivit parlamentarului. Am cerut.

CIOLOS, DESPRE INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Trebuie asumata situatia ca atare si reformat sistemul fara mila

Copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos transmite condoleante familiilor care au pierdut apartinatori in incendiul de la Spitalul Matei Bals, subliniind totodata importanta unei asumari politice si a reformei.

INCENDIU LA INSTITUTUL MATEI BALS: Cinci persoane au murit carbonizate

ACTUALIZARE - AUR solicita demisia de urgenta a celor responsabili de tragedia de la Institutul and Matei Bals and --- *ACTUALIZARE - Mai multe ambasade transmit condoleante familiilor celor care au murit in incendiul de la Matei Bals --- *ACTUALIZARE - DACIAN CIOLOS: Trebuie asumata situatia ca atare si reformat sistemul fara mila --- *ACTUALIZARE - KLAUS IOHANNIS: Este o zi foarte trista. imi pare foarte rau --- *ACTUALIZARE - KELEMEN HUNOR: Este nevoie de o ancheta si interventie rapida si decisiva --- *ACTUALIZARE - STS: Au fost 10 apeluri la 112, primul la 5:04 --- *ACTUALIZARE - PATRIARHUL DANIEL: Ne rugam lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedati si pentru insanatosirea grabnica a celor raniti --- *ACTUALIZARE - Majoritatea pacientilor transferati la diferite spitale sunt in stare stabila, dar pe oxigen --- *ACTUALIZARE - Fiica uneia dintre pacientele de la Institutul Matei Bals a afirmat ca i-a dus mamei sale o aeroterma miercurea trecuta --- *ACTUALIZARE - MARCEL CIOLACU: Acest Guvern nu a facut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamt sa nu se mai repete --- *ACTUALIZARE - Nicusor Dan anunta ca Spitalul Victor Babes poate prelua 220 de pacienti de la Matei Bals --- *ACTUALIZARE - DAN BARNA: Nu stim inca cu certitudine ce a dus la incendiu --- *ACTUALIZARE - CATALIN DRULA: Infrastructura de sanatate din subordinea Transporturilor este gata sa ofere sprijin oricand este nevoie --- *ACTUALIZARE - A fost confirmat inca un deces --- *ACTUALIZARE - FLORIN CiTU: Un lucru este cert, de aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida --- *ACTUALIZARE - VLAD VOICULESCU: Existau avize pentru lucrarile care s-au facut acolo --- *ACTUALIZARE - BEATRICE MAHLER: Patru pacienti, doi dintre ei fiind in stare severa au fost adusi la Institutul &171;Marius Nasta &187; --- *ACTUALIZARE - ANCA DRAGU: Asemena tragedii nu pot si nu vor ramane fara urmari --- *ACTUALIZARE - TRAIAN BERBECEANU: Cand s-a declansat incendiul, instalatia electrica si de aprovizionare cu oxigen au fost deconectate automat --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis merge la Institutul Matei Bals --- *ACTUALIZARE - STREINU CERCEL: O pacienta a suferit arsuri ale tractului respirator superior --- *ACTUALIZARE - Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpa in urma incendiului. --- *ACTUALIZARE - Raed Arafat: Din informatiile pe care le avem, nu mai sunt pacienti cu arsuri --- *ACTUALIZARE - Raed Arafat a precizat ca apelul la 112 a venit la ora 5 dimineata.

ANCA DRAGU, DESPRE INCENDIUL DE LA INSTITUTUL MATEI BALS: Asemena tragedii nu pot si nu vor ramane fara urmari

Presedintele Senatului, Anca Dragu, afirma ca incendiul de la Institutul Matei Bals din Capitala reprezinta o tragedie care nu poate ramane fara urmari, mentionand ca, dupa ce va fi stabilita cauza, trebuie vazut cat de repede trebuie schimbat tot ce nu e in regula in sistemul sanitar din Romania.

Un martor al incendiului de la Spitalul Matei Bals: A fost o explozie fara multe flacari, o lumina sau un flash la 20 de metri de unde ma aflu

Un barbat internat la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, dar nu in pavilionul afectat de incendiu, ci intr-un altul, sustine ca a observat o explozie fara multe flacari in.

Anca Dragu, presedinta Senatului, despre incendiul de la Institutul Matei Bals: Asemenea tragedii nu pot si nu vor ramane fara urmari

La Institutul Matei Bals erau oameni care au venit sa se vindece de bolile lor si n-au mai plecat acasa din cauza incendiului, a declarat Anca Dragu, presedinta Senatului, vineri, dupa ce Pavilionul 5 al.

Posibila cauza a incendiului de la Institutul Matei Bals, cel mai modern spital de boli infectioase din Romania: Un scurtcircuit declansat de la o aeroterma sau un resou electric

Cauza cea mai probabila a incendiului declansat vineri dimineata la Institutul Matei Bals, despre care se vorbeste tot mai insistent in spital, este un scurtcircuit care a pornit de la o sursa de incalzire - o aeroterma sau un resou electric - au declarat pentru HotNews. ro surse din spital. Socul este cu atat mai mare cu cat Institutul Matei Bals este cel mai modern spital de boli infectioase din Romania, insa in ultima perioada a avut frecvent probleme cu sistemul centralizat de incalzire, la care este conectat: la fel ca multi alti locuitori ai Capitalei, si pacientii de la Matei Bals au ramas in frig si fara apa calda.

Vesti proaste despre victimele incendiului de la Matei Bals transferate in alte spitale: Sunt posibile inrautatiri ale starii lor de sanatate

Tragedie fara margini in aceasta dimineata, la Institutul Matei Bals din Capitala, acolo unde un incendiu violent a izbucnit si a ucis patru pacienti. Din cauza lipsei de locuri in spital, mai multi pacienti evacuati din cladire au fost transferati la alte spitale din Bucuresti. Din pacate, medicii nu vin cu vesti bune. Pacientii ajunsi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )