Libnet.ro
UNICEF

22:01

George Simion (AUR) cere demisia lui Vlad Voiculescu si Raed Arafat, in urma tragediei de la Spitalul Matei Bals: Au timp pana maine, ora 17:00

B1 B1,
George Simion (AUR) cere demisia lui Vlad Voiculescu si Raed Arafat, in urma tragediei de la Spitalul Matei Bals: Au timp pana maine, ora 17:00

George Simion, presedintele partidului AUR, cere ferm demisia lui Vlad Voiculescu si sefului DSU, Raed Arafat. Pana sambata dupa-amiaza au timp Voiculescu si Arafat, potrivit parlamentarului. Am cerut. continuă pe B1

AUR ii cere demisia lui Vlad Voiculescu: coruptia si incompetenta continua sa ucida

AUR considera ca vinovatia pentru tragedia de la Matei Bals este fara echivoc a politicienilor, a c.

George Simion cere doua demisii in urma incendiului de la Matei Bals. Ultimatumul pe care il da liderul AUR

Copresedintele AUR George Simion a anuntat, vineri, la Antena 3 ca cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, si a secretarului de stat in MAI Raed Arafat. Simion a dat si un ultimatum celor doi pe care ii considera vinovati de tragedia de la Matei Bals.

Ce se intampla cu partidul AUR in 2021. George Simion a facut anuntul momentului

Liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor George Simion a facut un anunt pentru noii parteneri europeni. Copresedintele AUR le aduce la cunostinta ca partidul va exista politic si in Republica Moldova. Ce se intampla cu partidul AUR in 2021 George Simion a explicat care a fost motivul pentru care s-a decis afilierea AUR la ECR Party.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, cere demisia ministrului Sanatatii: Obligatoriu gest de asumare a raspunderii pentru tragediea de la Matei Bals

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, pentru incendiu tragic de la Instiutul Matei Bals. Acesta a precizat ca demisia ministrului Sanatatii este un.

George Simion l-a umilit pe Klaus Iohannis dupa ce a fost la Matei Bals. Imaginile video sunt ireale

George Simion, copresedintele AUR, l-a umilit pe Klaus Iohannis, dupa ce acesta a facut declaratii la Institutul Matei Bals. Acesta a postat pe Facebook mesajul: Oare primul om din stat, presedintele Romaniei, cel care ne conduce de 6 ani, ce ne va spune astazi? Un mic preview, a scris George Simion pe Facebook. George Simion .

George Simion a identificat vinovatii de la Matei Bals. E fara mila, cere demisii grele

Un teribil incendiu a avut loc in acesta dimineata la un Institutul Matei Bals din Capitala. Nu mai putin de cinci pacienti si-au pierdut viata, iar cel putin 100 au fost evacuati de urgenta. Cine sunt vinovatii dupa parerea lui George Simion veti afla in continuare. George Simion a identificat vinovatii de la Matei Bals .

VLAD VOICULESCU, DESPRE INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Existau avize pentru lucrarile care s-au facut acolo

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a afirmat ca nu are informatii ca in pavilionul de la Institutul Matei Bals ar fi existat alte surse de incalzire decat cele care se afla intr-o unitate medicala si a precizat ca exista avize pentru lucrarile care s-au facut in acel corp de cladire.

VLAD VOICULESCU: Daca raman doze de vaccin, acestea sa se repartizeaze persoanelor eligibile in etapa a doua

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine ca, dupa imunizarea anti-COVID a celor programati intr-o zi, in cazul in care raman doze de vaccin acestea trebuie sa fie repartizate celor eligibili in a doua etapa de vaccinare.

VLAD VOICULESCU: Sanctiunile pentru nerespectarea regulilor de vaccinare anti-COVID definite, cel mai probabil, saptamana viitoare

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a informat, astazi, ca sanctiunile pentru nerespectarea criteriilor de vaccinare anti-COVID vor fi definite, cel mai probabil, saptamana viitoare.

Bogdan Oprea, paramedic si fost purtator de cuvant al lui Traian Basescu la Administratia Prezidentiala, va fi purtatorul de cuvant al ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

Bogdan Oprea, paramedic si fost purtator de cuvant al lui Traian Basescu la Administratia Prezidentiala, va fi purtatorul de cuvant al ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Vlad Voiculescu l-a numit astazi pe Bogdan Oprea in functia de consilier la Cabinetul Ministrului, cu atributii de purtator de cuvant. Oprea este specialist in comunicare cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, in administratia publica la nivel inalt. Este de asemenea cadru universitar.

ştiri de la B1

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )