Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ger la Miercurea Ciuc: -20 de grade Celsius.

România Liberă România Liberă,
Ger la Miercurea Ciuc: -20 de grade Celsius.

Cea mai scazuta valoare termica din tara, de minus 20 de grade Celsius, a fost inregistrata, in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, in conditiile in care in ultimele trei zile in zona a nins abundent, informeaza Mediafax. Meteorologii spun ca aceasta este cea mai scazuta temperatura inregistrata in tara in aceasta iarna. Vremea a fost extrem de rece in cursul noptii in tot judetul Harghita, minimele consemnate de mteorologi fiind de minus 18 grade Celsius la Toplita, minus 17 . continuă pe România Liberă

La Miercurea Ciuc s-au inregistrat minus 20 de grade Celsius

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, la nivel national, s-a inregistrat in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, cand termometrele statiei meteo din oras au aratat minus 20 de grade Celsius, scrie Agerpres.

La Miercurea Ciuc s-au inregistrat minus 20 de grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna

Miercurea Ciuc a inregistrat, in noaptea de duminica spre luni, cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, la nivel national, cand termometrele statiei meteo din oras au aratat minus 20 de grade Celsius.

Cea mai scazuta temperatura a sezonului: minus 20 de grade Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, la nivel national, s-a inregistrat in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, cand termometrele statiei meteo din oras au aratat minus 20 de grade Celsius, scrie Agerpres.

Gerul pune stapanire pe Romania. A fost inregistrata cea mai scazuta temperatura din acest sezon

Cea mai scazuta valoare termica din tara, de minus 20 de grade Celsius, a fost inregistrata, in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, in conditiile in care in ultimele trei zile in zona a nins.

E ger de crapa pietrele. Temperaturi de -15 grade la Miercurea Ciuc. Oamenii spun ca gerul a venit prea devreme anul acesta

In Harghita, a venit deja gerul. De trei zile, se inregistreaza -15 grade Celsius in fiecare noapte. Este cea mai scazuta temperatura inregistrata la nivel national iar meteorologii spun ca e in continua.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, de -20 de grade, inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon la nivelul tarii, de -20 de gradeCelsius, a fost inregistrata, duminica noaptea, la Miercurea Ciuc, dupa ce in ultimile 3 zile a nins abundent in aceasta.

Harghita: Restrictii de circulatie intre Miercurea Ciuc si Odorheiu Secuiesc, din cauza ninsorilor abundente

Traficul masinilor de mare tonaj a fost restrictionat, sambata dimineata, pe DN 13 A, sectorul dintre Miercurea Ciuc si Odorheiu Secuiesc din cauza ninsorilor abundente si pentru a facilita interventia utilajelor de deszapezire.

Un nou record al temperaturii minime: -91 de grade Celsius in Antarctica

Cercetatorii au descoperit cel mai rece loc de pe Planeta, unde temperaturile ajung la -91 de grade Celsius. Zona este in Antarctica.

Vremea se va raci usor in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru weekend, in tara, la Bucuresti si la munte

Sambata, vremea se va raci usor in cea mai mare parte a tarii, astfel ca temperaturile maxime vor avea valori intre -4 grade in estul Transilvaniei si 7 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre -11 si -1 grad, scrie Mediafax. Cerul va fi mai mult noros in zona de munte, unde va continua sa ninga, iar vantul va avea intensificari viscolind ninsoarea, cu rafale de peste 70 km/h, in timp ce pe crestele inalte, cu precadere ale Muntilor Banatului, Carpatilor Meridionali si de Curbura, va depasi 100 km/h.

Consideratii despre grupele CM 2014, Romania ar fi putut fi in cea mai usoara grupa

Acum se stiu grupele Cupei Mondiale 2014, sa vedem cine au fost cei mai norocosi sau cei mai ghinionisti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )