Libnet.ro
UNICEF

13:00

La Miercurea Ciuc s-au inregistrat minus 20 de grade Celsius

Hotnews Hotnews,
 La Miercurea Ciuc s-au inregistrat minus 20 de grade Celsius

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, la nivel national, s-a inregistrat in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, cand termometrele statiei meteo din oras au aratat minus 20 de grade Celsius, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

La Miercurea Ciuc s-au inregistrat minus 20 de grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna

Miercurea Ciuc a inregistrat, in noaptea de duminica spre luni, cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, la nivel national, cand termometrele statiei meteo din oras au aratat minus 20 de grade Celsius.

Cea mai scazuta temperatura a sezonului: minus 20 de grade Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, la nivel national, s-a inregistrat in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, cand termometrele statiei meteo din oras au aratat minus 20 de grade Celsius, scrie Agerpres.

Ninsorile abundente si gerul persista in SUA: in Montana s-au inregistrat minus 41 grade

Centrul, nordul si estul SUA continua sa fie afectate de ninsori abundente si ger, in statul Montana inregistrandu-se minus 41 de grade Celsius. Vremea rea a cauzat perturbari ale traficului rutier, feroviar si.

Ger la Miercurea Ciuc: -20 de grade Celsius.

Cea mai scazuta valoare termica din tara, de minus 20 de grade Celsius, a fost inregistrata, in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, in conditiile in care in ultimele trei zile in zona a nins abundent, informeaza Mediafax. Meteorologii spun ca aceasta este cea mai scazuta temperatura inregistrata in tara in aceasta iarna. Vremea a fost extrem de rece in cursul noptii in tot judetul Harghita, minimele consemnate de mteorologi fiind de minus 18 grade Celsius la Toplita, minus 17 .

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, de -20 de grade, inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon la nivelul tarii, de -20 de gradeCelsius, a fost inregistrata, duminica noaptea, la Miercurea Ciuc, dupa ce in ultimile 3 zile a nins abundent in aceasta.

Harghita: Restrictii de circulatie intre Miercurea Ciuc si Odorheiu Secuiesc, din cauza ninsorilor abundente

Traficul masinilor de mare tonaj a fost restrictionat, sambata dimineata, pe DN 13 A, sectorul dintre Miercurea Ciuc si Odorheiu Secuiesc din cauza ninsorilor abundente si pentru a facilita interventia utilajelor de deszapezire.

FOTO VIDEO Patinoarul in aer liber de la Slatina, deschis doar sub minus zero grade

Desi temperaturile au scazut semnificativ in ultimele zile, autoritatile locale din municipiul Slatina sunt decise sa deschida accesul publicului la patinoarul in aer liber amenajat in curtea corpului B al Colegiului National-Vocational Nicolae Titulescu doar daca termometrul va ajunge la minus 0 grade Celsius. Ultimele informatii indica ziua de sambata 7 decembrie, ca zi de repunere in functiune a patinoarului.

E ger de crapa pietrele. Temperaturi de -15 grade la Miercurea Ciuc. Oamenii spun ca gerul a venit prea devreme anul acesta

In Harghita, a venit deja gerul. De trei zile, se inregistreaza -15 grade Celsius in fiecare noapte. Este cea mai scazuta temperatura inregistrata la nivel national iar meteorologii spun ca e in continua.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )