Libnet.ro
UNICEF

08:45

Germania: Operatiune de salvare a unui barbat care a cazut in cea mai adanca pestera din aceasta tara

Adevărul Adevărul,
Germania: Operatiune de salvare a unui barbat care a cazut in cea mai adanca pestera din aceasta tara

O echipa de interventie incearca sa salveze un barbat in varsta de 52 de ani, ranit dupa ce a cazut intr-o pestera cu o adancime de 1000 metri din Germania, o operatiune care ar putea dura mai multe zile, relateaza BBC. continuă pe Adevărul

Germania: Operatiune de salvare a unui barbat care a cazut in cea mai adanca pestera din tara

O echipa de interventie incearca sa salveze un barbat in varsta de 52 de ani, ranit dupa ce a cazut intr-o pestera cu o adancime de 1000 metri din Germania, o operatiune care ar putea dura mai multe zile, relateaza BBC.

Cadavrul unui barbat inecat, scos din lacul de acumulare de pe Jiu

Cadavrul unui barbat inecat fost scos astazi din apa lacului de acumulare de pe raul Jiu, in apropierea podului de la Piata Centrala.

Operatiune de salvare dramatica in Germania: Un barbat a cazut in cea mai adanca pestera din tara

O echipa de interventie incearca sa salveze un barbat in varsta de 52 de ani, ranit dupa ce a cazut intr-o pestera cu o adancime de 1000 metri din Germania, o operatiune care ar putea dura mai multe zile, relateaza BBC. Potrivit presei germane, barbatul este unul dintre cercetatorii care au descoperit pestera in urma cu cativa ani.

Cinci strategii neobisnuite de cautare a unui job care chiar dau rezultate

Te-ai saturat sa aplici la joburi pe site-urile de recrutare si sa nu primesti raspuns? Ai incercat sa pui in practica toate metodele conventionale de cautare a unui loc de munca, insa rezultatele intarzie sa apara? Poate ca ar trebui sa aplici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )