Libnet.ro
UNICEF

08:46

Gheata din Marea Bering a ajuns la cea mai mica intindere din ultimii 5.500 de ani

Hotnews Hotnews,
 Gheata din Marea Bering a ajuns la cea mai mica intindere din ultimii 5.500 de ani

Intinderea ghetii din timpul iernii in Marea Bering a atins cel mai scazut nivel din ultimele cinci milenii, dupa ce 2018 si 2019 au fost printre cei mai calzi ani din istorie, arata un studiu. Cercetatorii au ajuns la aceste concluzii dupa ce au analizat ramasite vegetale din turbarii. Marea Bering este uriasa, avand 2 milioane kmp, adica de noua ori mai mult decat Romania si de aproape cinci ori mai mult decat Marea Neagra. continuă pe Hotnews

Aparitie spectaculoasa la Sinteza Zilei. Mihai Gadea, fata in fata cu Emi, sora lui mai mica: Ce frumoasa esti!

Aparitie spectaculoasa joi seara la Sinteza Zilei. Mihai Gadea si-a revazut sora, in platoul Antenei 3. Gadea a declarat emotionat ca este cea mai mica sora a sa si a complimentat-o in momentul revederii.

Enel Green Power a pus in functiune cea mai mare centrala solara din Texas

Enel Green Power a pus in functiune a doua faza, de 245 MW, a centralei sale solare Roadrunner, din Upton County, Texas. Proiectul, a carui capacitate totala este de 497 MW, reprezinta cea mai mare centrala solara operationala din Texas si este cea mai mare centrala a companiei in Statele Unite, conform unui comunicat trimis redactiei.

Cum s-a facut scoala acum 100 de ani, in timpul gripei spaniole. Ce invatam din istorie, de fapt, dupa cea mai mare pandemie

Cu mult inainte de pandemia de coronavirus, oficialii din domeniul sanatatii publice s-au ingrijorat de deschiderea scolilor in perioade de criza contagioasa si de modul de a ajunge la un echilibru corect intre bunastarea copiilor si de a proteja familiile de bolile care pun viata in pericol. Cum s-a facut scoala acum 100 de ani, .

Cea mai mare casa mica arata impresionant si se livreaza asamblata

Daca ai dezvoltat o fascinatie pentru case mici si spatioase, aceasta ar putea fi cea mai impresionanta si gazduieste fara probleme patru persoane. Miscarea caselor mici a devenit destul.

Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei. Cine este si ce afacere are

Intr-o lume dominata de barbati si miliardele lor, se ridica caPhoenix din prorpia cenusa una din cele mai bogate femei dinlume, si nu, nu este sotia celebrului Bill Gates. Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei Fosta doamna Bezos este acum cea mai bogata femeie din lume, in timp ce .

Cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au murit in doar 24 de ore din cauza covid

Astazi este cea mai neagra zi din Romania, intrucat, in ultimele 24 de ore, au murit 60 de persoane care au fost infectate cu coronavirus. De asemenea, in ultimele 24 de ore au fost depistate 1. 053 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19. Aceasta este cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au .

Fosta sotie a lui Jeff Bezos a devenit cea mai bogata femeie din lume. Avere colosala pentru MacKenzie Scott

Cea mai bogata femeie din lume este MacKenzie Scott, fosta sotie a lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, cel mai bogat om din lume. MacKenzie Scott are o avere de 67,4 miliarde de dolari. Astfel, a depasit-o pe.

Fosta sotie a lui Jeff Bezos a devenit cea mai bogata femeie din lume, datorita cresterii actiunilor Amazon

MacKenzie Scott, fosta sotie a lui Jeff Bezos, a devenit cea mai bogata femeie din lume, la o saptamana dupa ce fostul sot a devenit primul om din lume are atinge o avere de 200 de miliarde de dolari, relateaza The New York Post.

Cea mai mare gaura neagra descoperita pana acum a fost confirmata de cercetatori

O echipa de astronomi a observat ceea ce sustin ca este cea mai masiva coliziune a doua gauri negre vazuta vreodata. inainte de coliziune, cel putin unul dintre masivele obiecte spatiale.

VIDEO Cum pui varza murata la borcan, pentru la iarna. Cea mai simpla reteta

A venit toamna, iar gospodinele adevarate nu isi mai vad capul de treaba. Fie ca pun castraveti in otet sau pregatesc gemuri si dulceturi, acestea se pregatesc intens pentru sezonul rece. Aceasta reteta trebuie sa o salvezi in caiet: asa pui varza murata la borcan! Reteta varza murata la borcan Gospodinele sunt in toiul pregatirilor .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )