Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gheorghe Albu, fostul deputat PDL, a fost ales membru in CA al SIF Moldova

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gheorghe Albu, fostul deputat PDL, a fost ales membru in CA al SIF Moldova

Fostul deputat PDL Gheorghe Albu a fost ales membru in Consiliul de Administratie CA) al SIF Moldova SIF2), pe locul lasat vacant in luna decembrie de Andrei Hrebenciuc, arestat preventiv in perioada octombrie-decembrie intr-un dosar privind. continuă pe Wall-Street Ro

Gheorghe Albu, ales administrator la SIF Moldova

Actionarii SIF Moldova l-au ales pe fostul deputat Gheorghe Albu pe pozitia de administrator, vacantata prin retragerea avizului pentru Andrei Hrebenciuc, cercetat de procurori in cazul retrocedarilor ilegale de paduri.

Eugen Tomac a fost ales presedinte al PMP

Deputatul Eugen Tomac a fost votat duminica la Congresul PMP presedinte al partidului, iar Dorel Onaca a fost ales secretar general. Cei 700 de delegati prezenti duminica la Palatul Parlamentului, unde a.

Congresul PMP: Eugen Tomac a fost ales presedintele partidului. Dorel Onaca este secretar general

Deputatul Eugen Tomac a fost votat duminica la Congresul PMP presedinte al partidului, iar Dorel Onaca a fost ales secretar general. Cei 700 de delegati prezenti duminica la Palatul Parlamentului, unde a avut loc congresul PMP, l-au ales pe Siegfried Muresan prim-vicepresedinte al PMP, transmite Agerpres.

Eugen Tomac a fost ales presedinte al PMP

Deputatul Eugen Tomac a fost ales, duminica, presedinte al PMP, cu 694 voturi pentru si 8 impotriva, relateaza Mediafax. Tomac s-a aratat convins ca impreuna cu Traian Basescu, PMP va castiga alegerile.

Deputatul Eugen Tomac a fost ales presedinte al PMP

Eugen Tomac a fost ales astazi presedinte al PMP, cu 694 voturi pentru si 8 impotriva, el aratandu-se convins ca impreuna cu Traian Basescu, PMP va castiga alegerile si va repune pe harta Romania acolo unde-i e locul, alaturi de celelalte natiuni europene.

Congres PMP: Aparitie surprinzatoare a lui Traian Basescu, absenta motivata a Elenei Udrea. Eugen Tomac a fost ales presedinte

Deputatul Eugen Tomac este unicul candidat, duminica, la Congresul PMP, pentru functia de presedinte al partidului, cu motiunea Romania implicata-PMP partidul schimbarii. Fostul lider PMP Elena Udrea nu participa la acest congres, in schimb a venit la eveniment fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )