Libnet.ro
UNICEF

12:45

Gheorghe Stefan, fostul primar al municipiului Piatra Neamt, divorteaza dupa 35 de ani de casatorie

B1 B1,
Gheorghe Stefan, fostul primar al municipiului Piatra Neamt, divorteaza dupa 35 de ani de casatorie

Fostul primar al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan Pinalti, a decis sa puna capat mariajului de peste 35 de ani, informeaza B1 TV. Pinalti a intentat actiunea la Judecatoria Piatra Neamt, iar. continuă pe B1

Gheorghe Stefan-Pinalti divorteaza. Miza: impartirea averii cu sotia pentru a fenta confiscarea totala

Gheorghe Stefan-Pinalti, fost primar al orasului Piatra Neamt, inculpat in mai multe dosare de coruptie, divorteaza dupa 35 de ani de casnicie. Miza acestui divort este impartirea averii puse sub sechestru de procurorii anticoruptie. Fostul primar detine o casa in Piatra Neamt, un apartament in Bucuresti, trei terenuri, tablouri si bijuterii in valoare de circa 10. 000 de euro. Bunurile au fost puse sub sechestru pentru recuperarea prejudiciilor in dosarele in care este inculpat.

Tablourile medicului din dosarul lui Emilian Eva, expuse la Piatra Neamt

Tablourile medicului perchezitionat in dosarul procurorului Emilian Eva sunt expuse chiar in aceste zile la Piatra Neamt. Pana pe 23 iulie, iubitorii de arta pot admira picturile la Muzeul de Arta din Piatra.

Ceahlaul Piatra Neamt: Actionarul majoritar al clubului, sanctionat cu interzicerea activitatii in fotbal pentru 10 luni

Angelo Massone, actionarul majoritar al clubului Ceahlaul Piatra Neamt, a fost sanctionat de Comisia de Disciplina a FRF cu interzicerea oricarei activitati legate de fotbal pentru 10 luni si 30. 000 de lei.

Radu Mazare SCAPA de arest. Fostul primar, cercetat sub CONTROL JUDICIAR

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, va fi cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este cercetat pentru luare de mita, au decis definitiv magistratii ICCJ, Astfel, fostul edil constantean urmeaza sa fie eliberat dupa aproape trei luni de arest.

Fostul primar al comunei Farcasesti, condamnat la sapte ani de inchisoare, cere sa fie eliberat conditionat

Fostul primar al comunei Farcasesti, Constantin Parvulescu, care isi ispaseste in Penitenciarul Targu Jiu o pedeapsa de sapte de ani de inchisoare pentru luare de mita, a cerut sa fie eliberat conditionat.

Un politician celebru din Romania divorteaza dupa 35 de ani

Gheorghe Stefan Pinalti a decis sa divorteze, dupa 35 de ani de casnicie. Fostul primar al orasului Piatra Neamt a scapat recent din arestul preventiv, scrie bzi. ro. Conform B1TV, fostul primar a intentat divortul la.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )