Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un politician celebru din Romania divorteaza dupa 35 de ani

Antena3 Antena3,
Un politician celebru din Romania divorteaza dupa 35 de ani

Gheorghe Stefan Pinalti a decis sa divorteze, dupa 35 de ani de casnicie. Fostul primar al orasului Piatra Neamt a scapat recent din arestul preventiv, scrie bzi. ro. Conform B1TV, fostul primar a intentat divortul la. continuă pe Antena3

Gheorghe Stefan, fostul primar al municipiului Piatra Neamt, divorteaza dupa 35 de ani de casatorie

Fostul primar al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan Pinalti, a decis sa puna capat mariajului de peste 35 de ani, informeaza B1 TV. Pinalti a intentat actiunea la Judecatoria Piatra Neamt, iar.

SCC vrea sa creasca numarul de angajati ai centrelor IT din Romania cu 500 de persoane

SCC, o companie britanica de servicii informatice, care desfasoara operatiuni in Iasi si Bacau, vrea sa angajeze in Romania inca 500 de persoane, ajungand astfel la peste 1.

Dupa doi ani de asteptari, podul care leaga orasul Galati de Combinatul Siderurgic Arcelor Mittal a fost redeschis circulatiei

Dupa doi ani de asteptari, podul care leaga orasul Galati de Combinatul Siderurgic Arcelor Mittal a fost redeschis vineri circulatiei. Costurile reparatiilor au fost de 120. 000 Euro, iar oficialitatile locale au testat primii drumul care este zilnic tranzitat de peste sase mii de angajati de la 40 de companii, inclusiv cei din Combinat.

Drumurile din Romania arata ca dupa bombardament. CNADNR recunoaste: Mai bine de jumatate din reteaua de drumuri nationale este EXPIRATA

Mai bine de jumatate din reteaua de drumuri nationale este expirata. O recunosc chiar oficialii Companiei Nationale de Drumuri, dar vestile proaste nu se opresc aici. Autoritatile nu au banii necesari pentru a.

Robert Negoita a fost ales presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania

Robert Negoita, primarul sectorului 3 al Capitalei, a fost ales vineri in functia de presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania, dupa ce anterior fusese vicepresedinte al acesteia. Negoita spune ca.

Vedetele din Romania, bucuroase de legalizarea casatoriei gay in America

Vedetele din Romania sunt bucuroase de legalizarea casatoriei gay in America. Alexandra Stan, Andreea Balan si Delia Matache au transmis, fiecare in stilul ei, mesaje de sustinere a deciziei Curtii Supreme a Statelor Unite. Iata cum.

Primarul Robert Negoita a fost ales presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a fost ales astazi in functia de presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania.

Cea mai mare retea infractionala de importuri in regim cargo din Romania, destructurata

ACTUALIZARE 13:48 Politistii au efectuat astazi 86 de perchezitii, in Bucuresti, Ilfov si Constanta, care au vizat un grup infractional care ar fi creat una dintre cele mai mari retele de importuri in regim cargo din Romania.

El a creat cea mai mare companie de software pentru turism din Romania. Nici macar nu are oameni de vanzari

Toate agentiile mari de turism din Romania folosesc softurile create de compania lui. Pana acum nu a avut oameni de vanzari pe Romania si pana in urma cu cateva luni nici nu a aparut in presa. O companie care a crescut mult ramanand insa discreta. Iar,.

Robert Negoita este noul presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania

Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, este noul presedinte al Asociatiei Muncipiilor din Romania AMR), inlocuindu-l pe fostul primar al Pitestiului Tudor Pendiuc.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )