Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ghorghiu, despre casa pierduta in instanta de Klaus Iohannis: Am incredere ca nu a fost nimic ilegal

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ghorghiu, despre casa pierduta in instanta de Klaus Iohannis: Am incredere ca nu a fost nimic ilegal

Alina Ghorghiu, copresedintele PNL, a declarat ca trebuie sa mai avem putina rabdare pentru a vedea solutia instantei si ca are incredere ca nu a fost nimic ilegal in cazul casei pierdute de Klaus Iohannis. continuă pe Wall-Street Ro

Vasile Blaga si Alina Gorghiu, la Sibiu, reactie despre casa pierduta de familia Iohannis: Legea este una pentru toti

Copresedintii PNL, Alina Gorgiu si Vasile Blaga, au declarat vineri, 8 aprilie, la Sibiu, ca asteapta ca instanta sa se pronunte in cazul casei sotilor Iohannis, imobil pierdut de familia prezidentiala printr-o sentinta judecatoreasca atacata insa cu o contestatie in anulare.

Cine a incasat chiria pentru casa pierduta in instanta de Klaus Iohannis

Statul roman intarzie sa isi reclame dreptul de proprietate asupra casei pe care Klaus Iohannis a pierdut-o, prin hotarare irevocabila, in urma cu trei luni. Presedintele.

Klaus Iohannis: am incredere in DNA

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat convins ca procurorii DIICOT vor face lumina in legatura cu actiunea firmei israeliene Black Cube impotriva procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Dosarul lui Iohannis legat de casa pierduta, tinut la secret de ICCJ

Lumeajustitiei. ro este blocata sa publice hotararea prin care instanta suprema le-a admis sotilor Klaus Iohannis si Carmen Iohannis, in dosarul Casa din Balcescu, cererea de stramutare a contestatiei in.

Klaus Iohannis: Comunic fara sa caut senzationalul. Tonul in spatiul politic este unul mai calm. Nu mai avem vesnicele certuri intre presedinte si premier

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vorbit, miercuri seara, intr-un interviu acordat pentru TVR, despre scandalul Panama Papers, noile numiri de ambasadori, printre care si cea a lui Dan Mihalache in Marea Britanie, necesitatea modificarii legislatiei privind siguranta nationala precum si despre semnarea decretului de reinvestire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al DNA.

Klaus Iohannis: Comunic fara sa caut senzationalul. Tonul in spatiul politic este mai calm. Nu mai avem vesnicele certuri intre presedinte si premier

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vorbit, miercuri seara, intr-un interviu acordat pentru TVR, despre scandalul Panama Papers, noile numiri de ambasadori, printre care si cea a lui Dan Mihalache in Marea Britanie, necesitatea modificarii legislatiei privind siguranta nationala precum si despre semnarea decretului de reinvestire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al DNA.

Klaus Iohannis, la TVR, de la 21.00

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este invitatul emisiunii Prim-Plan de la TVR, marti, de la ora 21. Seful statului va discuta despre teme din actualitatea romaneasca printre acestea fiind cel mai probabil subiecte precum OUG-ul privind interceptarile, alegerile locale, dar si teme care tin de politica externa.

Ion Cristoiu ironizeaza coloana oficiala folosita de presedinte pentru a ajunge la sedinta festiva a Academiei: Klaus Iohannis si Suita sa domneasca in Romania inca fanariota

In postarea zilnica de pe blogul personal, jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste cu sarcasm despre coloana oficiala folosita de presedintele Klaus Iohannis la sedinta festiva a Academiei dedicata.

Ponta: DNA sa inceapa urmarirea presedintelui Klaus Iohannis, iar el sa demisioneze. Primele reactii

Fostul premier Victor Ponta sustine ca DNA ar trebui sa inceapa urmarirea penala a presedintelui Klaus Iohannis, iar acesta ar trebui sa demisioneze. El a postat, vineri, un mesaj pe pagina sa de Facebook, in care prezenta ce crede ca el trebuie sa se intample daca suntem toti egali in Romania si daca se respecta ceea ce s-a intamplat in cazul altora. Liberalii considera ca fostul premier Victor Ponta incearca sa recastige puterea in PSD lansand acuzatii fantastice la adresa presedintelui Klaus Iohannis, .

Klaus Iohannis cere reexaminarea Legii privind supravegherea macroprudentiala a sistemului financiar, criticata pentru infiintarea unei institutii considerata un supra-guvern pentru politica fiscala

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare a Legii privind supravegherea macroprudentiala a sistemului financiar national. Seful statului arata, in cererea de reexaminare, ca unele dintre dispozitiile Legii . ) sunt lipsite de previzibilitate si de claritate, motiv pentru care se impune reanalizarea acestora de catre Parlament. Legea trimisa spre reexaminare prevede ca guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, va deveni seful unei noi institutii, Comitetul National pentru Supravegherea Macroprudentiala, ce poate recomanda Guvernului sa ia masuri pentru mentinerea stabilitatii financiare, iar Guvernul trebuie sa adopte masurile corespunzatoare. Iohannis subliniaza, in cererea de reexaminare, ca atat in sistemul normativ roman, cat si in cel european, recomandarea este un act care nu genereaza obligativitatea conformarii fata de aceasta.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )