Libnet.ro
UNICEF

12:45

Gigi Becali asteapta verdictul. Se roaga lui Dumnezeu din Bucuresti, nu din Israel

Antena3 Antena3,
Gigi Becali asteapta verdictul. Se roaga lui Dumnezeu din Bucuresti, nu din Israel

Gigi Becali asteapta din clipa in clipa un verdict in dosarul schimburilor de terenuri cu MAPN. in acest moment el se afla la biroul sau de la Palatul Parlamentului. Procurorii il acuza ca a prejudicat statul. continuă pe Antena3

UPDATE Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera si a promis ca se va prezenta la arest in cursul serii. Giovani Becali: S-a predat, nu mai e aici

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare. 20:30 Din locuinta lui Gigi Becali a iesit varul acestuia, Giovani, care le-a spus ziaristilor ca Gigi nu mai e aici, a plecat, cautati-l la penitenciar.

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera si a promis ca se va prezenta la arest in cursul serii

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare.

Gigi Becali face 3 ani de inchisoare

UPDATE- Gigi Becali a fost condamnat, luni dupa-amiaza, la doi ani de inchisoare. Update - Gigi Becali sustine ca nu este ingrijorat de sentinta in dosarul terenurilor MAPN. Gigi Becali asteapta.

UPDATE Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare. 21:25 RTV: Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov20:30 Din locuinta lui Gigi Becali a iesit varul acestuia, Giovani, care le-a spus ziaristilor ca Gigi nu mai e aici, a plecat, cautati-l la penitenciar.

UPDATE Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov/ Victor Babiuc si Dumitru Cioflina au fost adusi la arestul Politiei Capitalei

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare. 21:47 Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina au ajuns la arestul Politiei Capitalei21:25 RTV: Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov20:30 Din locuinta lui Gigi Becali a iesit varul acestuia, Giovani, care le-a spus ziaristilor ca Gigi nu mai e aici, a plecat, cautati-l la penitenciar.

UPDATE Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov si ulterior a ajuns in arestul politiei Bucuresti/ Victor Babiuc si Dumitru Cioflina au fost adusi la arestul Politiei Capitalei

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare. 22:00 George Becali a fost dus la arestul Politiei Capitalei21:47 Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina au ajuns la arestul Politiei Capitalei21:25 RTV: Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov.

UPDATE Gigi Becali, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina au fost adusi la arestul Politiei Capitalei

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare. 22:00 George Becali a fost dus la arestul Politiei Capitalei21:47 Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina au ajuns la arestul Politiei Capitalei.

AUDIO Verdictul condamnarii lui Gigi Becali

Vedictul condamnarii lui Gigi Becali in cazul Dosarului Terenurilor MApn a fost anuntat luni in sedinta publica de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

GIGI BECALI, oprit de politie pe aeroport. ...

Politia de frontiera l-a oprit pe Gigi Becali sa paraseasca tara, duminica seara. Becali a vrut sa fuga din tara im contextul in care Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCj) da, luni, verdictul final in dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Finantatorul Stelei a fost audiat la Parchet, intr-un dosar de inselaciune, dupa ce a fost retinut pe o pista privata din incinta Aeroportului Otopeni. In urma audierilor, Gigi Becali a primit interdictie de a parasi tara, potrivit .

Verdict in Dosarul Terenurilor. Gigi Becali risca o pedeapsa de pana la 15 ani de inchisoare

Completul de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie da astazi verdictul in dosarul schimburilor de terenuri dintre deputatul Gigi Becali si Ministerul Apararii Nationale. Becali este acuzat ca ar fi prejudiciat statul roman cu aproape 900. 000 de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )