Libnet.ro
UNICEF

21:00

Verdict in Dosarul Terenurilor. Gigi Becali risca o pedeapsa de pana la 15 ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Verdict in Dosarul Terenurilor. Gigi Becali risca o pedeapsa de pana la 15 ani de inchisoare

Completul de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie da astazi verdictul in dosarul schimburilor de terenuri dintre deputatul Gigi Becali si Ministerul Apararii Nationale. Becali este acuzat ca ar fi prejudiciat statul roman cu aproape 900. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Gigi Becali a vrut sa fuga din tara duminica seara, inainte de sentinta din Dosarul Terenurilor

Dimineata a fost la biserica, spre seara in Ghencea, la partida cu cantec Steaua-Viitorul 2-5), iar noaptea a vrut sa plece din tara! Cum ICCJ urmeaza sa anunte luni verdictul in Dosarul Terenurilor, Gigi Becali a intentionat sa zboare in Israel, dar a fost oprit de politie pe aeroport.

Gigi Becali: Am fost tradat de statul roman. Asta nu e tara lui Hristos, e tara lui Satana!

Dupa aflarea sentintei de condamnare la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul Terenurilor, Gigi Becali a aparut consternat in fata jurnalistilor, carora le-a explicat ca decizia este un abuz orchestrat de cei trei magistrati de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

LIVE Becali afla astazi decizia in Dosarul Terenurilor MApN. Becali condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare

Astazi Gigi Becali afla hotararea definitiva din Dosarul Terenurilor MApN, intr-un proces ce va anunta verdictul definitiv la Inalta Curte ce Casatie si Justitie.

Judecatoarele care dau verdictul in Dosarul Transferurilor: una dintre ele i-a achitat pe Gigi Becali si pe Adrian Nastase, iar alta a dispus arestarea unui coleg de la inalta Curte

Corina Jijie, Tatiana Rog si Lavinia Lefterache pot trimite dupa gratii niste personaje care pareau a fi deasupra legii pana acum cativa ani. Adevarul prezinta cine sunt cei trei magistrati, dar si cele cinci scenarii posibile in cel mai mediatizat dosar din ultima perioada.

Explicatia lui Gigi Becali pentru incercarea de a parasi tara cu o zi inainte de sentinta din Dosarul Terenurilor

Gigi Becali a fost surprins de politie in timp ce incerca sa plece din tara cu o zi inainte de verdictul in Dosarul Terenurilor, unde ar putea primi o condamnare cu executare. Finantatorul Stelei a fost ridicat de la aeroport si dus la Parchet pentru a oferi niste explicatii.

Gigi Becali a vrut sa fuga din tara in aceasta seara, inainte de sentinta din Dosarul Terenurilor

De dimineata a fost la biserica, spre seara in Ghencea, la partida Steaua-Viitorul, noaptea a vrut sa plece din tara! Cum inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa anunte luni verdictul in Dosarul Terenurilor, unde poate primi o condamnare cu executare, Gigi Becali a intentionat sa zboare in Israel, dar a fost oprit de politie pe aeroport.

Gigi Becali a vrut sa fuga din tara duminica seara, inainte de sentinta din Dosarul Terenurilor. I s-a deschis un nou dosar penal

De dimineata a fost la biserica, spre seara in Ghencea, la partida cu cantec Steaua-Viitorul 2-5), noaptea a vrut sa plece din tara! Cum inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa anunte luni verdictul in Dosarul Terenurilor, unde poate primi o condamnare cu executare, Gigi Becali a intentionat sa zboare in Israel, dar a fost oprit de politie pe aeroport.

Gigi Becali, despre dosarul MApN: Nu ma tem de verdict, nu poti sa spui la alb negru

Omul de afaceri Gigi Becali a spus, luni, ca nu se teme de verdictul pe care magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) il vor da in dosarul schimburilor de terenuri pe care patronul Stelei l-a.

LIVE Becali condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare in Dosarul Terenurilor. Becali a plecat la inchisoare, singur

Astazi Gigi Becali a aflat, luni, hotararea definitiva din Dosarul Terenurilor MApN, intr-un proces care a anuntat verdictul definitiv la Inalta Curte ce Casatie si Justitie. Verdictul a fost citit in sedinta publica, luni 20 mai, ora 17:55, de presedinta ICCJ, apasati pentru fisierul audio.

LIVE Becali condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare in Dosarul Terenurilor. Becali se prezinta singur la inchisoare, diseara. Nu mai declara nimic presei

Astazi Gigi Becali a aflat, luni, hotararea definitiva din Dosarul Terenurilor MApN, intr-un proces care a anuntat verdictul definitiv la Inalta Curte ce Casatie si Justitie. Verdictul a fost citit in sedinta publica, luni 20 mai, ora 17:55, de presedinta ICCJ, apasati pentru fisierul audio.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2153 seconds )