Libnet.ro
UNICEF

21:15

Gigi Becali, dezvaluiri incendiare: Traian Basescu si-a trimis oamenii sa imi rezolve problemele penale

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, dezvaluiri incendiare: Traian Basescu si-a trimis oamenii sa imi rezolve problemele penale

Dezvaluiri incendiare facute de Gigi Becali la Antena 3. Finantatorul Stelei a marturisit ce s-a intamplat in dimineata de dupa alegerile din 2009. Acesta spune ca Traian Basescu l-a trimis pe. continuă pe Antena3

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali a refuzat sa intre in biserica la botezul copilului lui Cristi Borcea

Cristi Borcea si Valentina Pelinel si-au botezat copilul, Milan, insa, culmea, Gigi Becali, bun prieten cu fostul actionar dinamovist, nu a participat la slujba de crestinare. Gigi Becali si sotia lui au.

Primele vorbe ale lui Gigi Becali dupa botezul fiului lui Borcea: Nu va face nicio nunta cu Valentina Pelinel. Mi-a spus mie (FOTO)

Valentina Pelinel si Cristi Borcea au facut astazi botezul baietelului lor, Milan, iar printre invitati s-a numarat si Gigi Becali, bun prieten cu fostul actionar al clubului Dinamo. Patronul FCSB a.

Gigi Becali il da de gol pe Cristi Borcea: Nu va face nicio nunta cu Pelinel. Mi-a spus mie!

Gigi Becali a facut primele declaratii despre botezul mult asteptat al fiului lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Latifundiarul din Pipera spus ca fostul actionar de la Dinamo nu va face nunta cu Valentina.

S-A AFLAT! Ce salariu INCREDIBIL ar putea avea Marius Sumudica la FCSB daca accepta propunerea lui Gigi Becali

Dupa ce s-a aflat ca Laurentiu Reghecampf va pleca in Qatar, Gigi Becali vrea sa faca o mutare incredibila. Dupa ce zilele trecute s-a scris ca una dintre variantele noului antrenor al FCSB-ului va fi.

Traian Basescu: Sebastian Ghita a fost un om protejat de SRI. Va fi repatriat daca genereaza vulnerabilitati(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit miercuri la Dosar de politician despre cazul fostului deputat Sebastian Ghita care se afla in arest in Serbia. Basescu sustine ca.

Traian Basescu: Daca as fi presedinte, as promulga gratierea(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri in cadrul emisiunii Dosar de politician ca daca ar fi sef al statului al promulga legea gratierii. Basescu a explicat ca.

Traian Basescu: Eu nu am fost pentru gratierea tuturor actelor de coruptie, am plecat de la o realitate - clasa politica este tinuta sub control de institutiile de forta. Parlamentul n-are vlaga (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit miercuri, la Dosar de politician despre votul dat in comisia juridica din Senat pe legea gratierii. Alesii au aprobat un amendament la lege, potrivit.

Traian Basescu, despre gratierea mai multor fapte de coruptie: Legea nu e pentru Elena Udrea, ci pentru clasa politica

Fostul sef de stat Traian Basescu a declarat, miercuri, la postul de televiziune B1 TV, ca amendamentele propuse de el privind gratierea anumitor fapte de coruptie nu se adreseaza Elenei Udrea, asa cum se speculeaza in presa, ci vizeaza .

Traian Basescu: Nu am facut o coalitie cu PSD, ci cu constiinta mea, constiinta de politician

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, miercuri, ca prin amendamentele propuse la proiectul legii gratierii a facut o coalitie cu propria sa constiinta, excluzand varianta unei intelegeri cu PSD.

Elena Udrea si Traian Basescu. Istoria unei relatii

Legatura speciala dintre Traian Basescu presedinte al Romaniei timp de 10 ani si Elena Udrea sefa a Cancelariei prezidentiale, ministru si candidat la presedintie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )