Libnet.ro
UNICEF

14:45

Gigi Becali il da de gol pe Cristi Borcea: Nu va face nicio nunta cu Pelinel. Mi-a spus mie!

Antena3 Antena3,
Gigi Becali il da de gol pe Cristi Borcea: Nu va face nicio nunta cu Pelinel. Mi-a spus mie!

Gigi Becali a facut primele declaratii despre botezul mult asteptat al fiului lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Latifundiarul din Pipera spus ca fostul actionar de la Dinamo nu va face nunta cu Valentina. continuă pe Antena3

Primele vorbe ale lui Gigi Becali dupa botezul fiului lui Borcea: Nu va face nicio nunta cu Valentina Pelinel. Mi-a spus mie (FOTO)

Valentina Pelinel si Cristi Borcea au facut astazi botezul baietelului lor, Milan, iar printre invitati s-a numarat si Gigi Becali, bun prieten cu fostul actionar al clubului Dinamo. Patronul FCSB a.

Cristi Borcea a iesit din inchisoare ca sa-si boteze copilul facut cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea si Valentina Pelinel il boteaza luni pe Milan 11 luni), fiul lor, iar milionarul, care a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor, a primit.

Fostul dinamovist, ELIBERAT din inchisoare. PRIMELE IMAGINI cu Cristi Borcea si Valentina Pelinel iMPREUNA la BOTEZUL fiului lor (FOTO)

Eveniment important pentru Cristi Borcea si Valentina Pelinel. Cei doi isi boteaza luni baietelul, pe Milan 11 luni), fostul actionar al clubului Dinamo avand permisiunea de a participa la eveniment,.

Gigi Becali: Traian Basescu suna personal ca sa fiu persecutat in puscarie... L-am sponsorizat cu 10 mii de euro pe tatal lui Maior/ Reactii Maior: Nu am luat niciodata bani/ Basescu: Il chem in judecata

Gigi Becali a declarat joi seara la Romania TV ca SRI a ordonat arestarea sa si ca Traian Basescu a facut presiuni ca el sa nu faca puscarie la misto. A venit seful Jandarmeriei din Constanta si mi-a zis: Basescu da personal telefon, ca nu vrea sa faci puscarie usoara. Seful de la Jilava mi-a zis la fel, a declarat Becali. Intervenit telefonic in emisiune, Traian Basescu a negat cele afirmate de Becali si a spus ca-l va da in judecata . Becali a mai declarat si ca l-a sponsorizat cu 10 mii de euro pe tatal lui George Maior si ca a vrut apoi sa se intalneasca cu acesta si sa-i ceara ajutorul ca sa nu intre in puscarie. Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, afirma ca nu a luat bani 'de la nimeni niciodata'.

S-A AFLAT! Ce salariu INCREDIBIL ar putea avea Marius Sumudica la FCSB daca accepta propunerea lui Gigi Becali

Dupa ce s-a aflat ca Laurentiu Reghecampf va pleca in Qatar, Gigi Becali vrea sa faca o mutare incredibila. Dupa ce zilele trecute s-a scris ca una dintre variantele noului antrenor al FCSB-ului va fi.

Unspe metri: Radu Banciu si Dan Bara, despre faptul ca Gigi Becali nu este de acord ca Anamaria Prodan sa candideze la sefia LPF (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de vineri a emisiunii Unspe metri faptul ca Gigi Becali se opune cu vehementa faptului ca Anamaria Prodan sa devina presedinta a Ligii.

Gigi Becali ameninta din nou Armata: Abia m-am antrenat. O sa ma lupt cu ei si am sa-i biruiesc

In ciuda insistentelor lui Anghel Iordanescu, patronul FCSB, Gigi Becali, nu vrea sa renunte la razboiul cu CSA Steaua. Dupa atatea lupte si razboaie, abia m-am antrenat. Pai, acum,.

Reactia ambasadorului George Maior, dupa ce Gigi Becali a sustinut ca i-ar fi dat 10.000 de dolari: Resping cu fermitate asemenea minciuni. Nu am luat bani de la nimeni niciodata

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite, George Maior, a reactionat, vineri, dupa ce Gigi Becali a afirmat ca i-ar fi dat suma de 10. 00 de dolari, precizand, intr-o declaratie pentru Agerpres, ca respinge cu fermitate acuzatiile, pe care le-a calificat drept minciuni care fac parte dintr-un efort mai larg de discreditare sistematica a sa.

Reactia lui George Maior in urma declaratiilor lui Gigi Becali care a spus ca i-ar fi oferit ambasadorului 10.000 de dolari

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a respins afirmatiile lui Gigi Becali spunand ca sunt doar niste minciuni. Nu am luat bani de la nimeni niciodata si imi rezerv dreptul de a-I actiona in judecata pe cei care lanseaza asemenea enormitati a mai precizat ambasadorul.

Gigi Becali, gandire din epoca de piatra: Acolo unde sunt femei, stiu cine le promoveaza. El, diavolul!

Finantatorul FCSB n-are nicio problema sa lucreze cu Anamaria Prodan, atunci cand aceasta ii aduce oferte de milioane de euro pentru fotbalistii sai, insa, brusc, cere excluderea ei cand vorbim de functii de conducere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )