Libnet.ro
UNICEF

13:00

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali a refuzat sa intre in biserica la botezul copilului lui Cristi Borcea

Antena3 Antena3,
Motivul incredibil pentru care Gigi Becali a refuzat sa intre in biserica la botezul copilului lui Cristi Borcea

Cristi Borcea si Valentina Pelinel si-au botezat copilul, Milan, insa, culmea, Gigi Becali, bun prieten cu fostul actionar dinamovist, nu a participat la slujba de crestinare. Gigi Becali si sotia lui au. continuă pe Antena3

Motivul cutremurator pentru care Elvis Presley nu a putut sa isi vada mama inainte sa moara

Charlotte Stewart a devenit cunoscuta in rolul profesoarei Beadle in filmul Little House on the Praire la sfarsitul anilor 70, dar inainte de asta, actrita a jucat.

S-A AFLAT! Ce salariu INCREDIBIL ar putea avea Marius Sumudica la FCSB daca accepta propunerea lui Gigi Becali

Dupa ce s-a aflat ca Laurentiu Reghecampf va pleca in Qatar, Gigi Becali vrea sa faca o mutare incredibila. Dupa ce zilele trecute s-a scris ca una dintre variantele noului antrenor al FCSB-ului va fi.

Primele vorbe ale lui Gigi Becali dupa botezul fiului lui Borcea: Nu va face nicio nunta cu Valentina Pelinel. Mi-a spus mie (FOTO)

Valentina Pelinel si Cristi Borcea au facut astazi botezul baietelului lor, Milan, iar printre invitati s-a numarat si Gigi Becali, bun prieten cu fostul actionar al clubului Dinamo. Patronul FCSB a.

Gigi Becali il da de gol pe Cristi Borcea: Nu va face nicio nunta cu Pelinel. Mi-a spus mie!

Gigi Becali a facut primele declaratii despre botezul mult asteptat al fiului lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Latifundiarul din Pipera spus ca fostul actionar de la Dinamo nu va face nunta cu Valentina.

Unspe metri: Radu Banciu si Dan Bara, despre faptul ca Gigi Becali nu este de acord ca Anamaria Prodan sa candideze la sefia LPF (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de vineri a emisiunii Unspe metri faptul ca Gigi Becali se opune cu vehementa faptului ca Anamaria Prodan sa devina presedinta a Ligii.

Bodog: Medicamentele pentru care se cere retragerea de pe piata vor fi mentinute in distributie pentru inca un an

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat intr-un interviu pentru News. ro ca medicamentele pentru care se cere retragerea de pe piata nu dispar peste noapte, ele fiind mentinute in distributie inca un an. Potrivit ministrului, ceea ce este grav in acest moment este ca au iesit medicamente generice de pe piata, din cauza taxei clawback.

Un motiv ciudat pentru care experimentezi raul de masina

Nimic nu iti ruineaza o calatorie placuta mai mult ca senzatia de rau de masina,iar cercetatorii au descoperit un motiv ciudat pentru care ai de a face cu aceasta experienta. Daca de fiecare data cand vrei sa te bucuri de lunga calatorie pe care o ai in fata te izbeste senzatia de rau de masina, [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )