Libnet.ro
UNICEF

12:15

Gigi Becali, dezvaluiri incredibile. Ce i-a spus Gabrielei Firea

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, dezvaluiri incredibile. Ce i-a spus Gabrielei Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-au contrat dur in ultima perioada. Nasul lui Firea, Gigi Becali, a povestit cum a ajuns primarul Capitalei sa intre in. continuă pe Antena3

Dezvaluiri incredibile! Cum a incercat un fost procuror DNA sa se scuze dupa ce a comis un accident

Dezvaluiri incredibile despre accientele comise de procurori si ofiteri! E vorba despre doua dosare care stagneaza la Parchetul General si la Parchetul Curtii Militare de Apel, mai exact ale unui fost procuror.

Gigi Becali a sarit la bataie pe aeroportul Otopeni. De la ce a pornit cearta si cu cine

Gigi Becali a sarit la bataie pe aeroportul din Otopeni, iar tot incidentul a fost relatat pe Facebook de catre victima sa. Europarlamentarul Cristian Preda a povestit pe contul sau de Facebook ca Gigi Becali a sarit la bataie pe aeroportul din Otopeni. Potrivit acestuia, Gigi Becali l-a amenintat si l-a injurat pentru ca l-a [] .

Gigi Becali, reactie dupa incidentul cu europarlamentarul Cristian Preda: Nu l-am lovit, l-am mangaiat

Gigi Becali a explicat incidentul cu europarlamentarul Cristian Predasi neaga faptul ca ar fi devenit agresiv fizic. Contactat de jurnalistii Newsweek Romania, Gigi Becali a declarat ca el a trecut pe.

Gigi Becali ar fi strnit un ntreg scandal pe Aeroportul Otopeni, spune Cristian Preda. Europarlamentarul l acuza ca i-ar fi tras un sut n geanta

Gigi Becali ar fi starnit luni un intreg scandal pe Aeroportul Otopeni, potrivit relatarilor europarlamentarului Cristian Preda care astepta imbarcarea spre Strasbourg. Acesta spune ca dupa ce a protestat pentru ca puscariasii trec pe la protocol, Becali ar fi inceput sa il injure si sa-l agreseze fizic.

Scandal urias pe aeroport intre Gigi Becali si europarlamentarul Cristian Preda

Au fost aruncate vorbe grele intre Gigi Becali si europarlamentarul Cristian Preda. Europarlamentarul l-ar fi numit pe Becali puscarias, iar omul de afaceri s-a.

Scandal urias in aeroportul Henri Coanda intre Gigi Becali si europarlamentarul Cristian Preda

Au fost aruncate vorbe grele intre Gigi Becali si europarlamentarul Cristian Preda. Europarlamentarul l-ar fi numit pe Becali puscarias, iar omul de afaceri s-a.

Scandal-monstru pe Aeroportul Otopeni: Gigi Becali si Cristian Preda si-au aruncat vorbe grele

Gigi Becali si europarlamentarul Cristian Preda au fost protagonistii unui scandal de proportii pe Aeroportul Otopeni. Totul a inceput dupa ce Preda l-a numit puscarias pe latifundiar, potrivit.

Scene oribile pe Otopeni. M-a urmarit prin aeroport amenintandu-ma. Incident intre un europarlamentar si Gigi Becali

Europarlamentarul Cristian Preda a povestit, luni, pe contul de Facebook, ca a fost implicat intr-un incident pe aeroportul Otopeni cu Gigi Becali. Omul de afaceri l-ar fi amenintat si l-ar fI injurat dupa ce a fost numit puscarias.

Primul fotbalist de la FCSB care ii raspunde lui Gigi Becali: Ma deranjeaza, se uita si familia mea la televizor

Dupa meciul nationalei cu Muntenegru, scor 0-0, Romario Benzar i-a raspus lui Gigi Becali. Acesta spusese despre jucator ca viata extrasportiva ii afecteaza randamentul din teren.

Putregaiul din PSD si inocenta mimata a Gabrielei Firea

Incep acest comentariu de sfarsit de saptamana prin a repeta ceea ce am mai spus de cateva ori de cand a devenit public conflictul pe viata si pe moarte ce o opune pe d-na Gabriela Vranceanu Firea domnului Liviu Nicolae Dragnea. Si anume ca nu cred deloc in inocenta si bunele intentii ale primarului general al Capitalei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )