Libnet.ro
UNICEF

13:30

Scandal urias pe aeroport intre Gigi Becali si europarlamentarul Cristian Preda

Antena3 Antena3,
Scandal urias pe aeroport intre Gigi Becali si europarlamentarul Cristian Preda

Au fost aruncate vorbe grele intre Gigi Becali si europarlamentarul Cristian Preda. Europarlamentarul l-ar fi numit pe Becali puscarias, iar omul de afaceri s-a. continuă pe Antena3

Scandal urias in aeroportul Henri Coanda intre Gigi Becali si europarlamentarul Cristian Preda

Au fost aruncate vorbe grele intre Gigi Becali si europarlamentarul Cristian Preda. Europarlamentarul l-ar fi numit pe Becali puscarias, iar omul de afaceri s-a.

Scandal-monstru pe Aeroportul Otopeni: Gigi Becali si Cristian Preda si-au aruncat vorbe grele

Gigi Becali si europarlamentarul Cristian Preda au fost protagonistii unui scandal de proportii pe Aeroportul Otopeni. Totul a inceput dupa ce Preda l-a numit puscarias pe latifundiar, potrivit.

Scene oribile pe Otopeni. M-a urmarit prin aeroport amenintandu-ma. Incident intre un europarlamentar si Gigi Becali

Europarlamentarul Cristian Preda a povestit, luni, pe contul de Facebook, ca a fost implicat intr-un incident pe aeroportul Otopeni cu Gigi Becali. Omul de afaceri l-ar fi amenintat si l-ar fI injurat dupa ce a fost numit puscarias.

Gigi Becali ar fi strnit un ntreg scandal pe Aeroportul Otopeni, spune Cristian Preda. Europarlamentarul l acuza ca i-ar fi tras un sut n geanta

Gigi Becali ar fi starnit luni un intreg scandal pe Aeroportul Otopeni, potrivit relatarilor europarlamentarului Cristian Preda care astepta imbarcarea spre Strasbourg. Acesta spune ca dupa ce a protestat pentru ca puscariasii trec pe la protocol, Becali ar fi inceput sa il injure si sa-l agreseze fizic.

Gigi Becali, reactie dupa incidentul cu europarlamentarul Cristian Preda: Nu l-am lovit, l-am mangaiat

Gigi Becali a explicat incidentul cu europarlamentarul Cristian Predasi neaga faptul ca ar fi devenit agresiv fizic. Contactat de jurnalistii Newsweek Romania, Gigi Becali a declarat ca el a trecut pe.

Gigi Becali a sarit la bataie pe aeroportul Otopeni. De la ce a pornit cearta si cu cine

Gigi Becali a sarit la bataie pe aeroportul din Otopeni, iar tot incidentul a fost relatat pe Facebook de catre victima sa. Europarlamentarul Cristian Preda a povestit pe contul sau de Facebook ca Gigi Becali a sarit la bataie pe aeroportul din Otopeni. Potrivit acestuia, Gigi Becali l-a amenintat si l-a injurat pentru ca l-a [] .

Gigi Becali, dezvaluiri incredibile. Ce i-a spus Gabrielei Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-au contrat dur in ultima perioada. Nasul lui Firea, Gigi Becali, a povestit cum a ajuns primarul Capitalei sa intre in.

Esti un DOBITOC!... SCANDAL URIAS cu actorul Mihai Bendeac in prim-plan: Ce se iNTAMPLA cu PREZENTA sa la X-Factor...

A fost un scandal urias la iUMOR, dupa ce un concurent l-a acuzat actorul Mihai Bendeac ca isi face meseria doar pentru bani. Totul a pornit de la aceasta acuzatie lansata de Bogdan.

Primul fotbalist de la FCSB care ii raspunde lui Gigi Becali: Ma deranjeaza, se uita si familia mea la televizor

Dupa meciul nationalei cu Muntenegru, scor 0-0, Romario Benzar i-a raspus lui Gigi Becali. Acesta spusese despre jucator ca viata extrasportiva ii afecteaza randamentul din teren.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )