Libnet.ro
UNICEF

16:30

Gigi Becali: inchisoarea, cea mai folositoare perioada din viata mea

România Liberă România Liberă,
Gigi Becali: inchisoarea, cea mai folositoare perioada din viata mea

Patronul FC Steaua, George Becali, a spus, marti, la Tribunalul Constanta, unde decizia in cazul eliberarii sale conditionate a ramas in pronuntare, ca detentia a fost cea mai folositoare perioada din viata sa si ca astazi are emotii mai mari decat atunci cand a fost condamnat, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Romgaz, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Romgaz SNG) au inregistrat o apreciere de 3,60%, in perioada 20-27 martie 2014, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide zece titluri, care s-a apreciat cu 1,13%.

Cea mai ieftina masina din lume: Costa 1.700 de dolari si ti-o faci acasa in 5 zile (VIDEO)

Chinezii vin cu cea mai ieftina varianta de masina: este printata 3D si costa doar 1. 700 de dolari. Piesele ajung la jumatate din pret, restul inseamna costul cu motorul electric si profitul brut al celor doi.

Gigi Becali ar putea fi eliberat definitiv din inchisoare. Latifundiarul a ajuns in fata magistratilor

UPDATE:Gigi Becali a ajuns in fata magistratilor de la Tribunalul Constanta. Acestia judeca contestatia procurorilor DNA. --------------------Zi decisiva pentru Gigi Becali! Acesta ar putea fi astazi eliber.

Gigi Becali ar putea fi eliberat definitiv din inchisoare. Magistratii vor da verdictul

Zi decisiva pentru Gigi Becali! Acesta ar putea fi astazi eliberat definitiv din inchisoare. Magistratii Tribunalului Constanta judeca contestatia procurorilor DNA referitoare la eliberarea conditionata a.

Cea mai rara orhidee din lume

Extrem de frumoase si de gingase, cu un colorit aparte, multe specii de orhidee se numara printre cele mai rare flori din lume. Orhideea fantoma Epipogium Aphyllum) este insa cea mai rara orhidee din lume si face parte si din flora Romaniei, fiind protejata prin lege.

Ruxandra Drogomir, interviu EXCLUSIV: Mi-e greu sa accept ca am stat langa cea mai corupta femeie din Romania, nu accept asta!

Desi se declara o mai veche sustinatoare a fostului presedinte, Ruxandra Dragomir nu crede ca Traian Basescu a sustinut-o pe Elena Udrea atat cat ar fi putut s-o faca. Despre aceasta dezamagire, dar si.

Ruxandra Dragomir, interviu EXCLUSIV: Mi-e greu sa accept ca am stat langa cea mai corupta femeie din Romania, nu accept asta!

Desi se declara o mai veche sustinatoare a fostului presedinte, Ruxandra Dragomir nu crede ca Traian Basescu a sustinut-o pe Elena Udrea atat cat ar fi putut s-o faca. Despre aceasta dezamagire, dar si.

Gigi Becali afla, marti, daca va fi eliberat conditionat din penitenciar

Judecatorii Tribunalului Constanta judeca, marti, contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) impotriva deciziei Judecatoriei Medgidia de a admite cererea de eliberare conditionata in cazul lui Gigi Becali, informeaza Agerpres.

Gigi Becali ar putea fi eliberat astazi. Decizia pluteste in aer

Gigi Becali ar putea fi eliberat conditionat marti, in urma recursului judecat de Tribunalul Constanta. Sedinte de judecata s-a incheiat, iar decizia va fi anuntata astazi. Ar putea fi cea definitiva sau o amanare.

Gigi Becali afla pe 3 aprilie daca va fi eliberat

Update 19. 50 - Gigi Becali afla pe 3 aprilie daca va fi eliberat. Becali a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare. UPDATE:Gigi Becali a ajuns in fata magistratilor de la Tribunalul Constanta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )