Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai rara orhidee din lume

Adevărul Adevărul,
Cea mai rara orhidee din lume

Extrem de frumoase si de gingase, cu un colorit aparte, multe specii de orhidee se numara printre cele mai rare flori din lume. Orhideea fantoma Epipogium Aphyllum) este insa cea mai rara orhidee din lume si face parte si din flora Romaniei, fiind protejata prin lege. continuă pe Adevărul

Cea mai ieftina masina din lume: Costa 1.700 de dolari si ti-o faci acasa in 5 zile (VIDEO)

Chinezii vin cu cea mai ieftina varianta de masina: este printata 3D si costa doar 1. 700 de dolari. Piesele ajung la jumatate din pret, restul inseamna costul cu motorul electric si profitul brut al celor doi.

O vacanta doar pentru curajosi: cel mai violent oras din lume face turism extrem cu autocarul blindat si sase politisti inarmati

Plictisiti de plimbari linistite in capitalele civilizate? Atunci puteti face o plimbare extrema in cel mai periculos oras din lume. Karachi, cel mai mare oras din Pakistan, ofera tururi cu un autocar blindat, pazit de sase soldati inarmati, scrie The.

Vezi aici care este cel mai bun aeroport din lume

Aeroportul Changi din Singapore a fost votat drept cel mai bun din lume in 2015, in cadrul unui sondaj organizat de firma de consultanta Skytrax si ale carui rezultate au fost publicate in luna martie. Este al .

Faze tari: Ce are 32 de picioare si 8 cozi? Creatura bizara care a dat internetul peste cap; Se casatoreste de zeci de ori pe zi cu tot atatia barbati; Cei mai frumosi travestiti din lume. Poti sa juri ca sunt femei

Era prea urata. A incercat sa se sinucida cand si-a vazut mireasa, la nunta aranjata de parintii lui. Un barbat din China a incercat sa se sinucida, dupa ce si-a vazut mireasa pentru prima data, la nunta. Incident jenant la stiri! O prezentatoare s-a facut de ras, in direct. O prezentatoare a postului de televiziune american WDBJ 7 a facut o gafa in direct. Susan Bahorich citea o stire despre o pisica supraponderala.

Rusii au cele mai moderne tancuri din lume: Cand vor fi prezentate oficial

Armata rusa a primit deja primele tancuri de noua generatie si urmeaza a le prezenta in curand in cadrul unui eveniment important. Datade 9 mai are o importanta aparte pentru poporul rus, aceasta fiind considerata ziua in care Armata Rosiea obtinut victoria asupra nazismului, in urma unui razboi ce a dus la moarte a mai [].

Ruxandra Drogomir, interviu EXCLUSIV: Mi-e greu sa accept ca am stat langa cea mai corupta femeie din Romania, nu accept asta!

Desi se declara o mai veche sustinatoare a fostului presedinte, Ruxandra Dragomir nu crede ca Traian Basescu a sustinut-o pe Elena Udrea atat cat ar fi putut s-o faca. Despre aceasta dezamagire, dar si.

Ruxandra Dragomir, interviu EXCLUSIV: Mi-e greu sa accept ca am stat langa cea mai corupta femeie din Romania, nu accept asta!

Desi se declara o mai veche sustinatoare a fostului presedinte, Ruxandra Dragomir nu crede ca Traian Basescu a sustinut-o pe Elena Udrea atat cat ar fi putut s-o faca. Despre aceasta dezamagire, dar si.

Exces de Putere. Cel mai rasfatat terorist din lume

Adina Anghelescu a prezentat, in emisiunea Exces de Putere, informatii referitoare la modul in care autoritatile au incercat sa recupereze daunele pe care Omar Hayssam ar fi trebuit sa le plateasca celor trei.

Cel mai rapid tren din lume - vehiculele care concureaza cu avioanele si bat toate recordurile

Cel mai rapid tren din lume poate atinge viteze de peste 400 de kilometri pe ora si circula cu o viteza medie de peste 200 de kilometri pe ora. Pentru a gasi cel mai rapid tren din lume, trebuie sa calatorim in China, Japonia sau Spania. Cele mai rapide trenuri din lume ar putea ajunge de la Bucuresti la Iasi in putin peste o ora.

Cele mai scumpe beri din lume

Cele mai scumpe beri din lume pornesc de la 100 de dolari americani bucata pana la 800 de dolari. Desi berea e considerata de multi ca bautura celor din popor, fiind mai ieftina ca vinul, sunt si marci de bere care au un pret neobisnuit de mare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )