Libnet.ro
UNICEF

12:30

Gigi Becali, mesaj din inchisoare: IES DEFINITIV si IREVOCABIL din VIATA PUBLICA.

România Liberă România Liberă,
Gigi Becali, mesaj din inchisoare: IES DEFINITIV si IREVOCABIL din VIATA PUBLICA.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a citit, joi, in cadrul unei conferinte de presa, un comunicat al lui Gigi Becali in care anunta ca iese definitiv si irevocabil din viata publica. Totodata, patronul Stelei a cerut ca nici el si nici familia lui sa nu mai fie haituiti. Citeste si Valentin Alexandru: Cazul Valiza va fi redeschis de comisiile LPF Comunicatul scris de Gigi Becali plangand, dupa cum a marturisit Mihai Stoica, este urmatorul: - Am iesit definitiv si irevocabil . continuă pe România Liberă

Gigi Becali, mesaj din inchisoare: IES din VIATA PUBLICA. Nu-mi mai HAITUITI familia.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a citit, joi, in cadrul unei conferinte de presa, un mesaj al lui Gigi Becali in care anunta ca iese din viata publica. Totodata, patronului Stelei a cerut ca nici el si nici familia lui sa nu mai fie haituiti. Citeste si Valentin Alexandru: Cazul Valiza va fi redeschis de comisiile LPF In curs de actualizare Citeste si Ce spune UEFA despre posibila EXCLUDERE a Stelei. De ce DEPINDE decizia.

Gigi Becali, mesaj din inchisoare prin Mihai Stoica: Am iesit definitiv din viata publica!.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a dat publicitatii, joi, intr-o conferinta de presa, un comunicat al finantatorului Gigi Becali, in care acesta anunta ca a iesit definitiv din viata publica si a solicitat reprezentantilor mass-media sa nu-i mai urmareasca familia, conform Mediafax. Comunicatul citit de Mihai Stoica este urmatorul: Am iesit definitiv si irevocabil din viata publica, asa ca va rog din inima, pentru cat v-am stat la dispozitie atata timp, un minim respect pe care .

Mesajul lui Becali din inchisoare: Am iesit definitiv din viata publica

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a dat publicitatii intr-o conferinta de presa, un comunicat al finantatorului Gigi Becali, in care acesta anunta ca a iesit definitiv din viata publica si a solicitat reprezentantilor mass-media sa nu-i mai.

MM a citit un mesaj trimis de Becali din inchisoare

Gigi Becali a anuntat din detentie, prin intermediul unei scrisori careia i-a dat citire joi Mihai Stoica, managerul echipei, un mesaj catre presa in primul rand, asa cum a subliniat MM.

Gigi Becali, condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul Valiza. Victor Piturca primeste 1 an cu suspendare

Finantatorului Stelei, Gigi Becali a fost condamnat, marti, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul Valiza. Decizia luata de Completul de cinci judecatori al instantei supreme este definitiva. Gigi.

Mesajul lui Gigi Becali, din inchisoare: Nu voi mai face nici o declaratie de acum incolo. Am iesit definitiv din viata publica

Mihai Stoica a prezentat la o conferinta de presa un comunicat din partea lui Gigi Becali care transimite ca se retrage din viata publica, nu va mai face declaratii si cere ca la emisiunile TV sa nu se mai vorbeasca despre el, scrie Mediafax. Nu este prima oara cand Becali promite sa se retraga din viata publica, iar comunicatul de acum vine cu un ton lacrimogen ce nu-l caracterizeaza pe fostul patron al Stelei.

Gigi Becali, condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul Valiza. Victor Piturca a primit 1 an cu suspendare

Finantatorului Stelei, Gigi Becali a fost condamnat, marti, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul Valiza. Decizia luata de Completul de cinci judecatori al instantei supreme este definitiva.

Gigi Becali, condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul Valiza, 1,7 milioane de euro confiscati. Victor Piturca a primit 1 an cu suspendare

Finantatorului Stelei, Gigi Becali a fost condamnat, marti, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul Valiza. Decizia luata de Completul de cinci judecatori al instantei supreme este definitiva.

Gigi Becali, condamnat la trei ani de inchisoare in Dosarul Valiza

Gigi Becali nu a scapat de inchisoare dupa sentinta data de judecatorii Inaltei Curti in Dosarul Valiza si a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare. Cum deja ispaseste condamnarea de trei ani din Dosarul schimbului de terenuri, Becali va ramane astfel cu aceeasi pedeapsa.

Mesajul lui Gigi Becali din inchisoare. Ce transmite finantatorul echipei Steaua

Managerul echipei Steaua, Mihai Stoica, a sustinut joi o conferinta de presa in cadrul careia a transmis un mesaj din partea lui Gigi Becali, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )