Libnet.ro
UNICEF

11:00

Gigi Becali spune ca face campanie in tara pentru parlamentare doar la ordinul lui Crin Antonescu

Hotnews Hotnews,
Gigi Becali spune ca face campanie in tara pentru parlamentare doar la ordinul lui Crin Antonescu

Europarlamentarul George Becali, candidat din partea PNL pentru un mandat de senator in Sectorul 6 din Capitala, a declarat, miercuri, ca se va implica in campania electorala pentru a-i sprijini pe colegi doar la ordinul presedintelui PNL, Crin Antonescu, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Becali va face campanie in tara pentru parlamentare doar la ordinul lui Antonescu.

Europarlamentarul George Becali, candidat din partea PNL pentru un mandat de senator in Sectorul 6 din Capitala, a declarat, miercuri, ca se va implica in campania electorala pentru a-i sprijini pe colegi doar la ordinul presedintelui PNL, Crin Antonescu, scrie Mediafax. Becali a fost intrebat unde are de gand sa se implice in campania pentru parlamentare la nivelul tarii, in afara colegiului in care va candida din Sectorul 6. Am fost rugat de domnul Sapunaru sa merg in Vrancea, acolo unde .

Crin Antonescu: Venirea lui Gigi Becali in USL nu infirma primatul ideilor asupra oilor in dezvoltarea omenirii

Presedintele PNL Crin Antonescu a sustinut ca venirea lui Gigi Becali in USL nu infirma primatul ideilor asupra oilor in dezvoltarea omenirii, el aratand ca odata cu Becali au mai venit si oameni care se.

Gigi Becali a inceput derby-ul: Cu Dinamo imi convine un 3-0

Victoria cu 4-0 obtinuta cu Gloria Bistrita, duminica seara, in Ghencea l-a facut pe Gigi Becali, patronul Stelei, sa se gandeasca deja la derby-ul cu Dinamo din etapa viitoare. Pana atunci Steaua va intalni pe Concordia Chiajna, miercuri, in optimile Cupei Romaniei, meci in care stelistii vor introduce doar rezerve.

Antonescu: Gigi Becali are in politica din Romania importanta pe care dumneavostra i-ati acordat-o

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, intr-o emisiune televizata, ca raspunsul lui Teodor Melescanu privind rolul SIE in perioada referendumului, in care a spus ca SIE nu e o agentie de PR, este unul frivol pentru cineva care conduce un serviciu al natiunii romane.

Gigi Becali la Parlament: Am venit sa vizitez putin viitorul meu loc de munca

Europarlamentarul George Becali s-a aflat, miercuri, la sedinta consacrata vizitei presedintelui PE, Martin Schulz, ocazie cu care a declarat ca a venit sa viziteze putin viitorul sau loc de munca.

Salvam un profesor, salvam generatii! Campanie umanitara pentru profesorul Adela Rogojinaru

Universitatea din Bucuresti anunta, prin decizia Consiliului de Administratie din data de 5 septembrie 2012, campania umanitara de strangere de fonduri pentru un membru marcant al comunitatii sale academice,.

Deputatul PSD Florin Paslaru ramane in cursa pentru parlamentare: Curtea de Apel Galati mi-a admis recursul

Deputatul PSD Florin Paslaru, declarat incompatibil de catre Tribunalul Galati, a castigat recursul facut la Curtea de Apel Galati si, astfel, va ramane in cursa pentru alegerile parlamentare. Magistra.

Katia Danila, fostul director al ICR Paris: Afirmatiile pe care Andrei Marga le face despre pregatirile pentru Salonul de Carte de la Paris sunt false, denigratoare si prost documentate

Katia Danila, recent demisul director al Institutului Cultural Roman de la Paris, adreseaza o scrisoare dura lui Andrei Marga, presedintele ICR, in care critica lipsa de cunoastere a activitatilor institutiei conduse de Andrei Marga si cere imperativ stoparea proliferarii minciunilor si denigrarilor. Scrisoarea vine ca urmare a declaratiilor repetate facute de Andrei Marga cu referire la pregatirile participarii Romaniei ca invitat de onoare al Salonului de Carte de la Paris, din primavara lui 2013. Aceasta invitatie este un eveniment foarte important pentru piata de carte romaneasca, fiind considerata ca o urmare naturala a activitatii din ultimii ani a ICR Paris.

Franta si Germania vor face tot posibilul pentru a preveni ca Grecia sa agite pietele financiare

Franta si Germania vor face tot posibilul in urmatoarele patru saptamani pentru a preveni ca Grecia sa agite pietele financiare, colaborand pentru a pune pe directia buna planul de salvare, a declarat astazi ministrul francez de Finante Pierre Moscovici, informeaza Bloomberg.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )