Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ginerele lui Donald Trump, audiat de Comisia pentru Informatii din Senatul american: Am avut poate patru contacte cu oficiali rusi, dar fara legatura cu alegerile

România Liberă România Liberă,
Ginerele lui Donald Trump, audiat de Comisia pentru Informatii din Senatul american: Am avut poate patru contacte cu oficiali rusi, dar fara legatura cu alegerile

Ginerele si consilierul presedintelui american Donald Trump, Jared Kushner, a declarat, luni, in cadrul unei sedinte cu usile inchise a Comisiei pentru Informatii din Senatul Statelor Unite, ca a avut maximum patru contacte cu reprezentanti rusi in 2016, insa niciunul nu a avut legatura cu alegerile prezidentiale. continuă pe România Liberă

Jared Kushner, ginerele lui Donald Trump, a recunoscut ca s-a italnit cu cetateni rusi de patru ori in campania electorala

Jared Kushner, ginere si apropiat consilier al presedintelui american Donald Trump, a recunoscut luni ca s-a italnit cu cetateni rusi de patru ori in perioada campaniei electorale, dar a negat orice intelegere secreta menita sa il ajute pe socrul sau castige cursa pentru Casa Alba, scrie AFP.

UPDATE Ginerele lui Donald Trump a recunoscut ca s-a intalnit cu cetateni rusi de patru ori in campania electorala, dar spune ca erau insarcinari obisnuite

Jared Kushner, ginere si apropiat consilier al presedintelui american Donald Trump, a recunoscut luni ca s-a intalnit cu cetateni rusi de patru ori in perioada campaniei electorale, dar a negat orice intelegere secreta menita sa il ajute pe socrul sau castige cursa pentru Casa Alba, scrie AFP.

Avocata rusa Natalia Veselnitskaya a aparat inclusiv interesele agentiei de spionaj FSB, inainte de a se intalni cu Donald Trump Jr.

Avocata rusa Natalia Veselnitskaya a participat in iunie 2016 la o intalnire extrem de controversata cu Donald Trump Jr. , Jared Kushner si Paul Manafort, dupa ce le-a promis acestora un dosar cu informatii compromitatoare despre democrata Hillary Clinton. Aceasta a negat ca ar avea legaturi cu reprezentantii Kremlinului, dar a aparat timp de opt ani interesele agentiei FSB, dezvaluie agentia Reuters, citata de News. ro.

Numire importanta facuta de Donald Trump: Victoria Nuland, inlocuita cu un expert pe problemele Europei Centrale si de Est

Presedintele american Donald Trump intentioneaza sa il numeasca in functia de adjunct al secretarului de Stat pentru afaceri europene si eurasiatice, functie ramasa vacanta dupa plecarea.

Donald Trump a lansat critici dure impotriva procurorului general Sessions si a procurorului special Mueller

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat, sambata, ca are multe semne de indoiala despre motivul pentru care procurorul general Jeff Sessions si procurorul special Robert Mueller nu investigheaza presupuse ilegalitati comise de Hillary Clinton si James Comey.

Donald Trump Jr. si Paul Manafort au acceptat sa fie audiati intr-o sedinta cu usile inchise de o comisie a Senatului SUA

Liderii Comisiei Judiciare din Senat au ajuns la o intelegere cu primul fiu al presedintelui de la Casa Alba, Donald Trump Jr. , si cu fostul manager al campaniei republicane, Paul Manafort, prin care cei doi au acceptat sa fie intervievati in spatele usilor inchise, inainte de orice audiere publica, tocmai pentru a evita sa fie citati la Capitoliu, relateaza CNN, citata de news. ro.

Prima Doamna a Japoniei a pretins ca nu stie engleza ca sa nu vorbeasca cu Donald Trump. Nu stie nici sa zica hello

Akie Abe, sotia premierului nipon, s-ar fi prefacut ca nu stie engleza pentru a evita o conversatie cu presedintele american Donald Trump. intr-un interviu pentru nytimes. com, Trump a declarat dupa.

Sotia premierului Japoniei l-a jignit in ultimul hal pe Donald Trump

Situatie fara precedent! Presedintele Statelor Unite ale Americii a fost pus intr-o situatie de-a dreptul penibila de catre sotia premierului Japoniei, Akie Abe. Iata ce a facut aceasta pentru a evita interactiunea cu Donald Trump.

Presedintele Donald Trump se indoieste ca Rusia s-ar fi implicat in alegerile prezidentiale din Statele Unite

Noul director de comunicare al presedintelui american Donald Trump, Anthony Scaramucci, se indoieste in continuare ca Rusia s-ar fi implicat in alegerile prezidentiale din 2016.

Casa Alba: Donald Trump, de acord cu semnarea noului pachet de sanctiuni impuse Rusiei

Presedintele american Donald Trump este deschis in legatura cu semnarea legislatiei privind impunerea de noi sanctiuni impotriva Rusiei, au anuntat duminica reprezentantii Casei Albe, potrivit Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2066 seconds )