Libnet.ro
UNICEF

11:00

Avocata rusa Natalia Veselnitskaya a aparat inclusiv interesele agentiei de spionaj FSB, inainte de a se intalni cu Donald Trump Jr.

Hotnews Hotnews,
 Avocata rusa Natalia Veselnitskaya a aparat inclusiv interesele agentiei de spionaj FSB, inainte de a se intalni cu Donald Trump Jr.

Avocata rusa Natalia Veselnitskaya a participat in iunie 2016 la o intalnire extrem de controversata cu Donald Trump Jr. , Jared Kushner si Paul Manafort, dupa ce le-a promis acestora un dosar cu informatii compromitatoare despre democrata Hillary Clinton. Aceasta a negat ca ar avea legaturi cu reprezentantii Kremlinului, dar a aparat timp de opt ani interesele agentiei FSB, dezvaluie agentia Reuters, citata de News. ro. continuă pe Hotnews

Avocata rusa care s-a intalnit cu Donald Trump Jr. vrea sa depuna marturie in fata alesilor americani

Avocata rusa Natalia Veselnitkaia, care s-a intalnit cu Donald Trump Jr. in timpul ultimei campanii prezidentiale din Statele Unite, spune ca este pregatita sa depuna marturie in Senatul american.

Avocata rusa care s-a intalnit cu fiul presedintelui Donald Trump spune ca este gata sa depuna marturie in Congres

Avocata rusa Natalia Veselnitkaia, care s-a intalnit cu fiul presedintelui Donald Trump, dupa ce tatal sau a obtinut nominalizarea republicana pentru alegerile prezidentiale din 2016 din SUA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )