Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gisele Bundchen, cel mai bine platit model al lumii pentru al 8-lea an consecutiv! Afla cati bani a castigat!

ADPM ADPM,
Gisele Bundchen, cel mai bine platit model al lumii pentru al 8-lea an consecutiv! Afla cati bani a castigat!

Gisele Bundchen este cel mai bogat model al lumii pentru al optulea an consecutiv. Aceasta a castigat de cinci ori mai multi bani in ultimele 12 luni decat Adriana Lima si Doutzen Kroes. Intre iunie 2013 si iunie 2014 aceasta a avut venituri de 47 de milioane de dolari. continuă pe ADPM

Calvin Harris, cel mai bine platit DJ din lume! Castiga mai mai mult decat Jay-Z!

Daca Gisele Bundchen a fost desemnata cel mai bine platit model din lume, iata ca revista Forbes nu a neglijat nici lumea muzicala, numindu-l, pentru a doua oara consecutiv, pe Calvin Harris, cel mai bine platit DJ! Iata cat a castigat in ultimul an!.

Gisele Bundchen, pentru a opta oara cel mai bine platit supermodel. Afla cat a castigat anul trecut

Succes dupa succes pentru Gisele Bundchen. Frumoasa a fost numita, pentru a opta oara consecutiv, cel mai bine platit supermodel. Brazilianca, in varsta de 34 de ani, a castigat anul trecut, potrivit Forbes, si.

Ashton Kutcher, cel mai bine platit actor de la Hollywood, renunta la actorie

Vestri triste pentru fanii lui Ashton Kutcher. Cel mai bine platit actor de la Hollywood renunta la actorie, la doar 36 de ani. Ashton vrea sa se implice in mai multe afaceri si sa se dedice vietii de familie,.

FOTO. Top cel mai bine platite fotomodele din lume

Brazilianca Gisele Bundchen este, pentru cel de-al optulea an consecutiv, cel mai bine platit top-model din lume, conform clasamentului publicat de revista americana Forbes.

Cartierele din Bucuresti in care apartamentele si-au pastrat cel mai bine valoarea in criza

Preturile medii ale locuintelor din Bucuresti au scazut cu peste 50% fata de momentul de varf al pietei in 2008 . Sunt si cartiere unde locuintele s-au ieftinit cu pana la 60% cum este zona Unirii 57-60% scadere) sau Berceni. La polul opus exista zone.

40 de harti pentru a intelege mai bine Imperiul Roman

40 de harti pentru a intelege mai bine istoria Imperiului Roman.

Cel mai scump apartament din lume se afla in Monaco! Un moft ce costa 300 de milioane de euro!

Constructia Tour Odeon, cel mai nou si mai impunator zgarie-nori din Monaco, va fi finalizata anul viitor. Dintre cele 70 de apartamente pe care complexul le include, de departe cel mai luxos este penthouse-ul, intins pe mai multe etajesi dotat cu propria-i piscina infinity. Pretul este, bineinteles, unul pe masura opulentei!.

Cel mai impermeabil telefon din lume: Sony Xperia M2 Aqua

Sony a prezentat astazi la nivel european Sony Xperia M2 Aqua, cel mai mic si mai ieftin telefon rezistent la apa. Pe langa acest lucru, terminalul are nivelul cel mai bun de impermeabilitate.

Cel mai scump apartament din lume, scos la vanzare pentru 300 de milioane de euro (VIDEO)

Un apartament din Monaco va fi scos la vanzare anul viitor, avand ca pret de pornire suma de aproximativ 300 de milioane de euro. Astfel, imobilul devine cel mai scump apartament din lume, fiind un penthouse care se.

Cel mai mare festivalul international de Tango Argentinian se desfasoara in weekend la Cluj

Asociatia Compania de Tango Cluj organizeaza in perioada 21-24 august 2014, la Centrul de Cultura Urbana Casino, cea de-a treia editie a Festivalului International de Tango Argentinian, Tango Cazino, cel mai mare astfel de festival din Romania.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )