Libnet.ro
UNICEF

15:30

Giumalau, cea mai intinsa padure virgina de molid a Europei. Agent Green cere recunosterea si protectie internationala a padurii din Muntii Bucovinei

Adevărul Adevărul,
Giumalau, cea mai intinsa padure virgina de molid a Europei. Agent Green cere recunosterea si protectie internationala a padurii din Muntii Bucovinei

Rezervatia codrul secular Giumalau reprezinta cea mai mare padure virgina de molid, descoperita pana in prezent, care a mai ramas in intreaga zona de clima temperata a Europei. continuă pe Adevărul

Jurnalul National continua cea mai frumoasa calatorie literara. Doua romane de succes, de miercuri 27 iulie

E cool sa citesti vara asta! Jurnalul National continua cea mai frumoasa calatorie literara si te invita sa descoperi, de miercuri, 27 iulie, la centrele de difuzare a presei, doua romane de succes: Concert din.

Cum sa gatesti cea mai gustoasa salata de vinete cu maioneza si fara gust amar

Vinetele sunt printre vedetele sezonului estival. Se pot prepara mai ales atunci cand avem nevoie de un aperitiv de pus pe paine. Pentru a pune pe masa cea mai gustoasa salata de vinete, trebuie sa alegem legumele cu pielita neteda si lucioasa. Ca sa fim siguri ca vinetele nu sunt trecute, le apasam usor cu degetul, iar daca acesta ramane imprimat, inseamna ca sunt proaspete.

Cea mai rapida drona comerciala depaseste 100 Kmph

Nici un produs nu se vinde mai usor decat atunci cand este insotit de superlative absolute, dar daca este sa fim sinceri, cea mai rapida drona pare sa fie un produs care isi justifica pretul premium. in principiu, in ultimii ani, de cand dronele au inceput sa faca valuri la nivel global printre pasionatii de [].

Cea mai mare concurenta din invatamantul sucevean: 107 profesori de romana se bat pe doua posturi

657 de cadre didactice incearca astazi sa se titularizeze in invatamant pe unul dintre cele 94 de posturi vacante. Cea mai mare concurenta este insa la Limba si literatura romana, unde pentru doar doua posturi s-au inscris 107 candidati.

Cristina Laslo, povestea unei campioane din handbalul Romaniei. Vreau sa arat lumii ca sunt o jucatoare care vrea sa fie mereu cea mai buna

O studenta a Universitatii Babes-Bolyai, Cristina Laslo, a fost declarata cea mai buna marcatoare, sub 20 de ani, a echipei nationale de handbal a Romaniei la Campionatele Mondiale de handbal feminin pentru echipele de tineret, desfasurate in perioada 2-15 iulie, la Moscova.

Ce plante contin cea mai mare concentratie de vitamina C, substanta care protejeaza sistemul imunitar

Vitamina C reprezinta substanta care ajuta organismul sa lupte impotriva a numeroase boli, de la banale raceli si pana la infectii serioase. Chiar daca se gaseste sub forma de produs farmaceutic, cea mai mare concentratie se pastreaza in plante.

Colegiile Sf. Sava si Vianu- cea mai mare medie de admitere

Aproximativ 119. 000 de elevi absolventi ai clasei a VIII-a au fost repartizati in licee, in prima etapa a acestei selectii, iar la colegiile Sfantul Sava si Tudor Vianu din Capitala s-a inregistrat cea mai mare medie de admitere, ultima nota fiind 9,56, informeaza un comunicat al Ministerului Educatiei.

Recorduri mondiale, doborate de necuvantatoare. Cat a trait cel mai batran caine si care este animalul cu cea mai mare gura

Specialistii Guinness Book au facut un catalog special dedicat recordurilor neobisnuite din lumea animalelor. Printre acestea se numara cel mai inalt magar de pe planeta, cea mai iute broasca sau cainele care a trait cel mai mult pe Pamant.

Comorile istorice din Geoagiu prea ptin cunoscute: statiunea antica Germisara si Rotonda, cea mai veche biserica

Orasul Geoagiu supravietuieste din turism, insa in ultimii ani, autoritatile locale nu as-au preocupat de soarta unora dintre cele mai pretioase atractii istorice din tara, aflate in oras: biserica medievala Rotonda si ruinele statiunii antica Germisara.

Cea mai noua escrocherie de pe Facebook. Totul porneste cu o cerere de prietenie ciudata

Un nou tip de escrocherie de pe Facebook ia amploare. Daca primiti o cerere de prietenie de la o persoana, pe care o aveti deja in lista, cel mai probabil ati fost vizat de niste infractori! Infractorii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )