Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai noua escrocherie de pe Facebook. Totul porneste cu o cerere de prietenie ciudata

Antena3 Antena3,
Cea mai noua escrocherie de pe Facebook. Totul porneste cu o cerere de prietenie ciudata

Un nou tip de escrocherie de pe Facebook ia amploare. Daca primiti o cerere de prietenie de la o persoana, pe care o aveti deja in lista, cel mai probabil ati fost vizat de niste infractori! Infractorii. continuă pe Antena3

Cea mai mare concurenta din invatamantul sucevean: 107 profesori de romana se bat pe doua posturi

657 de cadre didactice incearca astazi sa se titularizeze in invatamant pe unul dintre cele 94 de posturi vacante. Cea mai mare concurenta este insa la Limba si literatura romana, unde pentru doar doua posturi s-au inscris 107 candidati.

Cristina Laslo, povestea unei campioane din handbalul Romaniei. Vreau sa arat lumii ca sunt o jucatoare care vrea sa fie mereu cea mai buna

O studenta a Universitatii Babes-Bolyai, Cristina Laslo, a fost declarata cea mai buna marcatoare, sub 20 de ani, a echipei nationale de handbal a Romaniei la Campionatele Mondiale de handbal feminin pentru echipele de tineret, desfasurate in perioada 2-15 iulie, la Moscova.

Ce plante contin cea mai mare concentratie de vitamina C, substanta care protejeaza sistemul imunitar

Vitamina C reprezinta substanta care ajuta organismul sa lupte impotriva a numeroase boli, de la banale raceli si pana la infectii serioase. Chiar daca se gaseste sub forma de produs farmaceutic, cea mai mare concentratie se pastreaza in plante.

Colegiile Sf. Sava si Vianu- cea mai mare medie de admitere

Aproximativ 119. 000 de elevi absolventi ai clasei a VIII-a au fost repartizati in licee, in prima etapa a acestei selectii, iar la colegiile Sfantul Sava si Tudor Vianu din Capitala s-a inregistrat cea mai mare medie de admitere, ultima nota fiind 9,56, informeaza un comunicat al Ministerului Educatiei.

Luna iunie 2016, cea mai calda din istorie

Luna trecuta a fost cea mai calduroasa luna iunie inregistrata pe glob de la inceputul masurarii temperaturii, in 1880, a anuntat marti Agentia americana oceanica si atmosferica NOOA), preluata de AFP. Potrivit Agerpres, termometrul a atins niveluri fara precedent in primele sase luni ale anului 2016, cu o temperatura care a depasit cu 0,2 grade Celsius recordul inregistrat in 2015 si cu 1,05 grade media secolului trecut 13,5 grade).

Probleme in economie: Cea mai mare banca dintr-una din cele mai importante tari ale lumii isi inchide 200 de sucursale

Probleme pentru economia Germaniei dupa ce cea mai mare banca a anuntat ca va inchide un sfert din sediile sale. in plus, Deutsche Bank nu se mai gaseste nici pe piata externa, inclusiv din Rusia.

Adina Diaconu, cea mai premiata jucatoare din tenisul de masa all-time. Duminica a castigat al 12-lea titlu european din palmares

Slatineanca Adina Diaconu a castigat sambata, la Zagreb, in Croatia, cel de-al 12-lea titlu european din cariera, devenind astfel cea mai premiata tenismena din acest sport cu 13 medalii o intrece, intr-un clasament din toate timpurile, doar bielorusul Vladimir Samsonov).

Drama unei campioane: Liliana Petrisor, cea mai titrata romanca la biliard, la un pas sa ajunga iar in strada (FOTO)

Liliana Petrisor, cea mai mare campioana la biliard pe care a avut-o Romania, este pe cale sa ajunga din nou in strada, noteaza jurnalistii de la Libertatea. Timp de zece ani, aceasta a fost.

Cea mai sexy jucatoare de volei: Cum arata sportiva care a cucerit retelele sociale cu formele sale generoase (VIDEO)

Winifer Fernandez, o jucatoare de volei de 21 de ani, ar putea deveni noua senzatie a voleiului feminin datorita formelor sale generoase, potrivit dhnet. be. Pe langa faptul ca este o sportiva talentata,.

Un hard disk de 10TB ar putea fi cea mai buna investitie pentru computerul tau

Noul hard disk poate fi deja achizitionat de la mai multi comercianti, iar pretul este de aproximativ 535 de dolari. Ce primesti de banii acestia.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )