Libnet.ro
UNICEF

13:45

Giurgiu: Politist, gasit mort in masina personala. Barbatul s-ar fi impuscat in cap cu arma din dotare

B1 B1,
Giurgiu: Politist, gasit mort in masina personala. Barbatul s-ar fi impuscat in cap cu arma din dotare

Un politist in varsta de 29 de aniJudetul Giurgiu a fost gasit mort, joi, in autoturismul personal, la iesire din satul Cascioarele, spre autostrada A1. Alerta a fost data de un barbat care l-a zarit pe. continuă pe B1

Politist de frontiera, mort in conditii violente. Barbatul de 43 de ani, gasit in pat cu gatul taiat de flex

Un politist de frontiera in varsta de 43 de ani, din localitatea vasluiana Berezeni a fost gasit mort luni, 23 noiembrie, la locuinta parintilor sai.

Socant. Politist de frontiera, gasit mort in casa intr-o balta de sange. Ce a aflat barbatul inainte sa-si taie gatul cu flexul

Pandemia de COVID-19 afecteaza grav sanatatii pe plan psihic. Cel mai recent caz care confirma acest lucru este cel al unui politist de frontiera din Berezeni, judetul Vaslui, care a ales sa-si puna capat zilele dupa ce suferise de infectie cu noul coronavirus. in ciuda faptului ca reusise sa invinga boala, barbatul de 43 de .

Fost jucator in nationala de rugby a Frantei, gasit mort intr-un parc de langa Paris - Avea 48 de ani

Christophe Dominici, fostul component al nationalei de rugby a Frantei, a fost gasit mort, marti, in parcul Saint-Cloud, langa Paris, scrie AFP care citeaza surse apropiate cazului.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )