Libnet.ro
UNICEF

13:00

Gol dupa 14 secunde in Cupa Asiei. Este cel mai rapid gol din istoria competitiei

Online Sport Online Sport,
Gol dupa 14 secunde in Cupa Asiei. Este cel mai rapid gol din istoria competitiei

Emiratele Arabe Unite au invins Bahrainul, joi, la Cupa Asiei, cu 2-1, iar prima reusita a venit la scurt timp dupa startul partidei. continuă pe Online Sport

Gol dupa 14 secunde in Cupa Asiei. Este cel mai rapid gol din istoria competitiei (VIDEO)

Emiratele Arabe Unite au invins Bahrainul, joi, la Cupa Asiei, cu 2-1, iar prima reusita a venit la scurt timp dupa startul partidei.

VIDEO O bijuterie de gol in Cupa Asiei: un jucator de 20 de ani a reusit o executie a la Zidane. S-a dat si un gol istoric

Cine si-a imaginat ca in Cupa Asiei sunt numai partide slabe ar face bine sa vada un gol marcat de un pusti de 20 de ani, care evolueaza la Rubin Kazan.

Cosmin Olaroiu obtine prima victorie cu Arabia Saudita la Cupa Asiei

Dupa trei infrangeri din tot atatea meciuri pe banca Arabiei Saudite, Cosmin Olaroiu a obtinut, miercuri, cel dintai succes din scurta lui cariera de selectioner.

Episod inedit la Cupa Asiei: China a invins nationala lui Olaroiu, ajutata de un copil de mingi

Un episod mai putin cunoscut din timpul meciului China - Arabia Saudita, scor 1-0, a avut loc in repriza a doua la penaltiul ratat de sauditi. Echipa lui Olaroiu a fost la un pas sa deschida scorul, insa portarul chinez a respins balonul dupa ce a primit sfaturi de la un copil de mingi.

Primele echipe calificate in sferturi la Cupa Asiei

Marti a debutat etapa a doua din faza grupelor la Cupa Asiei si in urma partidelor din Grupa A cunoastem deja doua dintre echipele calificate in sferturile de finala.

Xiaomi Mi Note este cel mai nou competitor chinezesc pentru iPhone 6 Plus

Xiaomi Mi Note este cel mai nou telefonde la compania chinezeasca, acesta urmand sa concureze pe unele piete impotriva lui iPhone 6 Plus. Despre cresterea fabuloasa de anul trecut a celor de la Xiaomi am vorbit de nenumarate ori. Compania chinezeasca a fost pentru foarte putin timp pe locul trei in topul celor mai mari [].

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )