Libnet.ro
UNICEF

09:15

Google comemoreaza victimele tragediei de la Colectiv

Playtech Playtech,
Google comemoreaza victimele tragediei de la Colectiv

Funda de doliu apare sub casuta de cautare de pe pagina Google Romania, iar in descrierea sa apare mesajul in memoria victimelor din Clubul Colectiv. Google marcheaza, astfel, incidentul petrecut vineri seara in Clubul Colectiv din Bucuresti, unde 30 de oameni si-au pierdut viata si mai mult de 180 au fost raniti, in urma unui [] Google comemoreaza victimele tragediei de la Colectiv Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Apel catre calaraseni: mergeti si donati sange pentru victimele tragediei din clubul Colectiv din Bucuresti

Calarasenii se solidarizeaza cu victimele tragediei din clubul Colectiv din Bucuresti si merg sa doneze sange, luni, 2 noiembrie. Nenorocirea care a ucis 27 de tineri si a ranit alti 146 nu i-a lasat indiferenti pe oameni. Niciuna dintre victimele tragediei din Capitala nu este din Calarasi.

Victimele tragediei din Colectiv pot primi investigatii imagistice gratuite

Victimele tragediei de la clubul Colectiv pot beneficia de investigatii imagistice gratuite la centrele medicale Hiperdia din Bucuresti, potrivit unui comunicat al reprezentantilor retelei de clinici.

Incendiu la Clubul Colectiv din Bucuresti. Doua evenimente din Cluj au fost amanate in semn de solidaritate cu victimele tragediei

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat ca doua dintre evenimentele programate sambata, 31 octombrie, la Cluj-Napoca, au fost suspendate ca urmare a hotararii de Guvern prin care zilele de 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie au fost declarate zile de doliu national.

Moldovenii comemoreaza victimele incendiului de la Bucuresti

Mai multi tineri din Chisinau au depus flori si lumanari la Ambasada Romaniei in Republica Moldova in semn de compasiune fata de victimele incendiului din Clubul Colectiv din Bucuresti.

FOTOGALERIE Sibiu: Echipaje SMURD si ISU au aprins lumanari pentru victimele tragediei din clubul Colectiv

Mai multe echipaje ale SMURD si ISU din Sibiu au aprins lumanari si au pastrat un moment de reculegere in memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv in Piata Mare a orasului Sibiu. Imagini primite de la Robert Barlea, cititor HotNews. ro.

Incendiu in Clubul Colectiv. O tanara de 25 de ani din Teleorman, absolventa a doua facultati si voluntar FILIA, se numara printre victimele tragediei

Nicoleta Baldovin de 25 de ani, una dintre victimele disparute in urma incendiului din Clubul Colectiv, era originara din comuna Dobrotesti, Teleorman. Tanara absolvise Dreptul si Facultatea de Istorie, lucra la Institutul National al Patrimoniului si era voluntar FILIA.

Incendiu in Colectiv. Hunedorenii au plans, s-au rugat si au aprins candele pentru victimele tragediei din Capitala

Tragedia din clubul Colectiv a induiosat o multime impresionanta de hunedoreni. in Deva, Hunedoara si Petrosani, localnicii s-au strans in numar mare in centrul oraselor pentru a-si arata solidaritatea pentru familiile victimelor.

Cultura intolerantei: internetul, asaltat de cei care cred ca victimele tragediei din Club Colectiv au murit pentru ca celebrau sarbatoarea pagana Halloween. Sarbatoreau moartea si focul iadului si au primit sansa sa o faca in direct - postare a unui int

Sute de utilizatori Facebook, comentatori pe site-urile de stiri sau blogeri ultra-ortodocsi au impinzit in ultimele ore internetul cu postari in care sustin ca tragedia din Club Colectiv de vineri seara a fost cauzata de faptul ca tinerii din club celebrau Halloween-ul alaturi de o trupa rock.

FRF prelungeste doliul pentru victimele din Colectiv pana la finalul anului

Federatia Romana de Fotbal a hotarat, luni, in a treia si ultima zi de doliu national instituit de Guvernul Romaniei in memoria victimelor din clubul bucurestean Colectiv, sa prelungeasca acest doliu pana la finalul anului pentru toate meciurile de fotbal.

Marsuri de solidaritate cu victimele din Colectiv in Sibiu si Cluj

Zeci de oameni din Sibiu si Cluj au iesit, luni, in strada, intr-un mars al tacerii in memoria victimelor din incendiul din clubul Colectiv din Capitala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )