Libnet.ro
UNICEF

18:30

Google Flu Trends, disponibil acum si in Romania

B1 B1,
Google Flu Trends, disponibil acum si in Romania

Instrumentul Google Flu Trends, care furnizeaza estimari aproape in timp real ale incidentei gripei in mai multe regiuni ale globului, este disponibil acum si in Romania. Google Flu Trends avertizeaza in. continuă pe B1

Google Flu Trends include acum si Romania, punand la dispozitia autoritatilor si a populatiei un instrument util de estimare a tendintelor gripei

Google Flu Trends, un instrument care furnizeaza estimari aproape in timp real ale incidentei gripei in mai multe regiuni ale globului, este disponibil acum si in Romania la adresa.

Google Flu Trends disponibil si in tara noastra

Google Flu Trends, un instrument care furnizeaza estimari aproape in timp real ale incidentei gripei in mai multe regiuni ale globului, este disponibil acum si in tara noastra, se arata intr-un comunicat de presa.

Google Flu Trends, prezent in tara noastra

Google Flu Trends, un instrument care furnizeaza estimari aproape in timp real ale incidentei gripei in mai multe regiuni ale globului, este disponibil in tara noastra, conform unui comunicat de presa trimis redactiei.

Google include si Romania in Flu Trends, aplicatia care-si propune sa estimeze tendintele gripei

Google Flu Trends, aplicatia care furnizeaza estimari aproape in timp real ale incidentei gripei in mai multe regiuni ale globului, este disponibila acum si in Romania, a anuntat compania. In Romania, Google Flu Trends utilizeaza tendintele observate in interogarile de cautare timp de mai multe sezoane, coroborate cu datele oficiale furnizate de Institutul Cantacuzino.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )